Nieuws

Haakhelden bezoeken: derde editie Knit & Knot

Afgelopen zaterdag stond het bezoek aan de Knit & Knot op de planning. Eerdere edities schoven we aan als blogger, maar dit keer gingen we als bezoeker. We nemen je graag mee langs onze dag en laten zien wat we hebben gekocht!

Dit jaar konden we door omstandigheden helaas niet aanschuiven aan de bloggertafel, maar kregen van de organisatie wel vrijkaarten. Heel erg bedankt Knit&Knot! 🙂 Afgelopen zaterdag zijn we naar Tilburg gegaan om ons een dag onder te dompelen in wolletjes, bolletjes en andere fijne vezels, haha!

Stand van TekTek

Onze eerste stop was de kraam van MadeBYvon. Eerder hebben we van Yvon vijf bollen TekTek garen ontvangen om te testen. De twee projecten die Haakheld Monique ermee maakte, gingen we afgeven bij haar stand. Roos de Haas en de AH Shopper hebben een nieuw plekje bij Yvon, maar ook om na al het online contact in het echt kennis te maken met elkaar.

De volgende stop was de bloggerstafel om even rustig te zitten en te praten met oude bekende Sietske en kennis te maken met Puk Vossen. Daar kwamen we ook nog meer oude bekenden tegen zoals Audrey die wij kennen van Pera & Pasha en liepen we Brigit van Gittepetit tegen het lijf. Sowieso hebben we gedurende dag onwijs veel leuke en lieve mensen gesproken wat natuurlijk enorm gezellig is!

CuteDutch

Inmiddels werd het tijd om verder de beursvloer op te lopen. We stopten eerst bij CuteDutch om even bij te praten. We kregen alweer jeukende handen bij haar mooie kraam. Stefanie had ook de leren labels en knoopjes bij van De Haakfabriek en andere leuke benodigdheden. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan de steekmarkeerders van Tulip in een hartjesvorm. Het kon ook niet anders dan dat we weggingen met allebei een tasje met onder andere de patronen van vogeltje Vayden, konijn Kim en meer!

Stip&Haak

We staken het gangpad over om naar de kraam van Stip & Haak te gaan waar we het patroon van hamster Cato meenemen. De kraam was gevuld met alle leuke knuffels die Herriet heeft ontworpen. Ze heeft ook allerlei mini versies van haar patronen, waaronder Kip Kitty. De kleine kippetjes had ze heel leuk neergezet in een eigen hok.

Gezellige drukte

Tegen het middaguur was het druk in de Koepelhal, maar wel op een gezellige manier. We konden goed doorlopen alleen bij de kraampjes was het soms een klein beetje ‘dringen’. Op zich logisch, want de aanwezigen hadden er een mooie opbouw van gemaakt.

Gave krukjes met o.a. stenen van vilt

Op verschillende plekken stonden er bakken met daglichtlampen. We weten niet of dat door de organisatie of door verschillende standhouders is geplaatst, maar het is wel een goed idee. De Koepelhal is namelijk een industrieel pand met aan één kant ramen. Alleen aan die kant schijnt er daglicht naar binnen. De rest van de beurs is verlicht met kunstlicht dat altijd iets geliger van kleur is. Om te kijken naar de echte kleur van een bolletje kon je naar zo’n bak lopen. Een goed idee!

Marlaine

We kwamen aan bij de stand van Marlaine.nl. Deze webshop verkoopt de haakpakketten van veel ontwerpers waaronder Kristel Droog. Maar ze heeft ook allerlei benodigdheden en andere leuke hebbedingetjes. Wegkomen zonder iets te kopen was bijna onmogelijk, haha! Het was er behoorlijk druk waardoor we helaas geen goede foto konden maken.

Een van de dierenkrukken van Anja Toonen

Wol verven

Na nog meer leuke gesprekken liepen we de stand van Draadkracht tegen het lijf. Ze stonden aan de zijkant van de hal met een stand en een workshoptafel. Je kon daar je eigen streng garen verven, gaaf! We zijn er niet aan toegekomen om het zelf te ervaren, maar het was erg leuk om het te zien met alle vrolijke kleuren. Dat leverde natuurlijk wel een mooi plaatje op, haha!

We hebben heel veel leuke stands bezocht en met onwijs veel mensen gepraat of kennis gemaakt. Dat is ook zo leuk aan beurzen. Dat zijn vaak de momenten dat je Instagrammers en standhouders in het echt kan ontmoeten of kan bijpraten met oude bekenden.

Shoplog

Op dit soort dagen word je altijd zo hebberig, maar we hebben ons in kunnen houden, haha! Haakheld Sharina maakte een video met een korte sfeerimpressie en haar geshopte items. Ook pakt ze de goodiebag uit die we hebben gekregen. Deze had overigens een super leuke naam, namelijk: een tassie vol handwerkpassie, haha!

Maar Haakheld Monique heeft ook het een en ander gekocht. Hieronder zie je haar aankopen 🙂

Wij hadden een zeer geslaagde dag! Laat ons in de reacties weten of jij de Knit & Knot hebt bezocht en zo ja, wat je ervan vond 🙂

Lieve groetjes,

Advertentie

12 gedachten over “Haakhelden bezoeken: derde editie Knit & Knot”

 1. Ik heb de laatste tijd nauwelijks tijd om blogs te lezen helaas, maar nu ik in de lappenmand zit zit ik wat ruimer in mijn tijd. En deze kwam op FB voorbij bj Knit&Knot.
  Wat een leuk verslag van een leuke beurs! En wat leuk dat jullie mij noemen 🙂 Er staat alleen niet bij dat we elkaar wel zes keer tegenkwamen! Haha, het was erg leuk om jullie te ontmoeten. Dike kus.
  Brigit,

  Like

  1. Hi Brigit,
   Dankjewel!😙 Hopelijk voel je je al wat beter! Ja echt ongelofelijk dat we elkaar steeds tegen kwamen, maar super leuk om jou eindelijk in het echt te hebben gezien 😄
   Beterschap en lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

 2. Hoi, wat een leuk verslag! Ik ben niet geweest, ’t is nogal een reis voor mij, maar wie weet, misschien volgend jaar? Ik voeg jullie even toe in mijn lijstje blogs die ik volg. We worden een soort van collega’s 🙂
  Groetjes,
  Akkelien

  Like

  1. Hi Akkelien,
   Dankjewel 😁 Ja begrijpelijk dat je dan overslaat! Wie weet de volgende editie in het najaar 😊
   Leuk dat je ons gaat volgen. Ga ook zeker nog een kijkje nemen bij jou, maar daar was door de afstudeerdrukte nog niets van gekomen helaas 😯
   Lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

 3. Hallo lieve haakhelden. Wat ontzettend leuk om jullie in het echt gezien te hebben. Wat was ik blij met de projecten van haakheld Monique. De tas het het kussen hebben de nodige aandacht getrokken, het doel was geslaagd dus 😉 (Later hebben we elkaar helaas niet meer kunnen spreken door de drukte).Het klinkt verder als een super leuke dag die jullie hebben gehad en wat een leuke spullen in de goodiebag. Ik ben benieuwd wat er allemaal voor moois langs gaat komen. Liefs van Yvonne

  Like

  1. Hi Yvonne,
   Wij vonden het ook super leuk om jou in ‘real life’ te zien en spreken 😙 Drukte is natuurlijk wel een goed teken en we spreken elkaar vast en zeker op een volgende beurs. 😊 Gelukkig hebben de projecten de aandacht getrokken, want dat was natuurlijk ook de bedoeling! Tot de volgende beurs om dan weer gezellig bij te praten 😄
   Lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

 4. Hoi sharina en Monique ,

  Wat een leuk verhaal om te lezen ….

  Ik heb het goed gevolgd en bewondering gekregen(weer!!) voor jullie ijver en enthousiasme!!!

  Leuk !!!

  Veel lieve groetjes ,

  Saskia!!!

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s