Nieuws

Haakhelden bestaan 5 jaar: Mega winactie!

De Haakhelden bestaan vandaag officieel 5 jaar! Dat wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom blikken we kort terug naar ons eerste blogberichtje, maar vertellen we je vooral over de mega winactie!

Op 4 maart 2015 plaatsten wij ons eerste blogberichtje. Het was de beursaankondiging voor Creatief in Den Bosch waar we heen gingen. Deze is hier terug te lezen. Vanaf die tijd zijn we, op enkele korte vakanties na, niet meer gestopt met bloggen.

We willen jullie graag bedanken voor de 5 jaar waarin jullie ons volgden, berichten deelden en reageerden. Daarom zijn we afgelopen weekend naar Pijnacker gereden om een mooi pakket samen te stellen die we weg gaan geven.

We kunnen alvast verklappen dat het een enorme en goedgevulde doos is geworden. We zullen alles per item doorlopen! Helemaal onderaan vind je de voorwaarden om mee te doen aan de actie.

Doekjes haken

Doekjes haken vinden wij erg leuk. Het zijn ook relatief kleine projectjes. Het moest daarom een onderdeel zijn van de box. Uiteraard krijg je het boekje ‘Doekjes haken’ met vier bollen Durable Coral (100% katoen).

Daarnaast zagen we een heel bijzonder garen dat ‘Scrub off’ heet en speciaal gemaakt is om nat te worden tijdens de afwas, het schoonmaken of onder de douche! Ook dit bolletje bestaat volledig uit katoen, maar heeft een wisselende structuur. Een bol = een doekje.

Absoluut must-haves

Steekmarkeerders en stopnaalden mochten ook zeker niet ontbreken. Je kunt ze tenslotte nooit genoeg hebben, want je bent ze altijd kwijt, haha!

Garencake

Ook wij zijn gek op garencakes en hebben gekozen voor deze ‘Angora’ cake van het merk Alize. Natuurlijk hebben we even gevraagd hoe het zit met ‘Angora’. Maar deze draagt de naam Angora, maar is gemaakt van wol. De bol is dus NIET afkomstig van konijnen.

De samenstelling is: 80% acryl en 20% wol. In totaal zit er 825 meter op de bol. Meer dan genoeg voor bijvoorbeeld een fijne voorjaarssjaal of wat er ook uit jouw creatieve handen komt!

Konijnen kussen

Ook waren we direct verliefd op dit konijnenkussen uit de lijn van Ozzy Crochet. Hij is vrij groot en super zacht doordat ‘ie is gemaakt van Chenille. We hebben de afbeelding van Pera&Pascha er even naast gezet zodat je de kleuren goed kunt zien. Ook dit haakpakket met patroon zit in het winactiepakket.

Maar dat is nog niet alles…

Zoals jullie wellicht weten hebben we goed contact met wolwinkel Pera & Pasha, omdat we er ook met enige regelmaat komen. Zij waren gelijk enthousiast over onze winactie en wilden graag wat extra’s toevoegen aan het pakket. Hieronder komen de items die zijn gesponsord!

Salsa Neon met haakpatronen

Maarliefst twee pakken van het Salsa Neon garen mochten wij in de doos doen. Dit garen bestaat uit 80% polyester en 20% lurex. In totaal zitten er dus twintig bollen van dit effen garen in de doos! Daarnaast zitten er ook patronen bij voor inspiratie. Twee pakken is genoeg voor een deken of haak je liever een vest? Super leuk!

Alize Puffy Fur: een bijzonde lussengaren

Pera&Pasha is heel enthousiast over dit garen en stopten daarom drie strengen Puffy Fur van Alize in de box! Dit garen bestaat volledig uit polyester. Er is iets bijzonders aan dit garen. De gehele draad bevat een soort lussen waarmee je bijvoorbeeld kunt vingerbreien. Pera&Pasha heeft hierover een video gemaakt. Hierin laten ze zien wat je ermee kunt doen inclusief uitleg! Deze video hebben we even hieronder geplaatst.

Projectbag

Tot slot stopte Pera&Pasha ook deze canvas tas erbij zodat alle bollen van jouw project bij elkaar kunt houden! Op de tas staat ook nog een leuke quote.

Hoe maak je kans op deze mega prijs?

De winactie start op woensdag 4 maart 2020 en je kunt deelnemen tot en met zaterdag 14 maart 23.59 uur! De actie zal verlopen via onze Facebookpagina:

  • Je volgt onze pagina
  • Laat in een reactie onder het originele Facebookbericht over de winactie weten dat je meedoet

Wat niet verplicht is, maar we wel erg waarderen:

  • Als je het bericht deelt
  • Een haakvriendin tagt onder het originele Facebookbericht over de winactie zodat zij ook deel kan nemen

Op maandag 16 maart maken we de winnaar bekend op onze Facebookpagina.

Nog even wat praktische zaken:

  • Deelname aan de actie is gratis en verloopt via onze Facebookpagina
  • Deelname is mogelijk van 4 maart 2020 t/m 14 maart 23.59 uur. De winnaar wordt op maandag 16 maart bekend gemaakt via onze Facebookpagina.
  • Je bent ouder dan 16 jaar of hebt toestemming van je ouders/voogd.
  • Alleen deelnames die de stappen hebben doorlopen, maken kans op het haakpakket. Bij valsspelen ben je uitgesloten van deelname.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld en/of andere goederen.

10 gedachten over “Haakhelden bestaan 5 jaar: Mega winactie!”

  1. Wat een leuk pakket.allereerst van Harte Gefeliciteerd.
    Dit zou mijn moeder (97) erg leuk vinden.
    Ze haakt veel en altijd voor anderen Gr Riek

    Like

    1. Hi Riek,
      Dankjewel voor je felicitatie! 🥰 heb je wel een reactie op het Facebookbericht achtergelaten? De actie loopt namelijk via Facebook. Dacht zeg het nog even voor de zekerheid 🤗

      Fijne avond en lieve groetjes,
      Haakheld Sharina

      Like

  2. Wat een goed gevuld pakket! Ik zou al meer dan blij zijn met het eerste plaatje: doekjes haken. Sla dit dan ook over, want al het overige is te mooi om te laten liggen.
    Gefeliciteerd met dit mooie jubileum, want dat is het.

    Liefs van Arja

    Like

Hieronder kun een reactie achterlaten