Review

OZZY crochet Haakagenda 2021 + winactie

De seizoenen veranderen en we kunnen weer lekker onder een dekentje kruipen en haken. Maar dat niet alleen! Ook gaan we richting het einde van 2020. Daarom geven we vandaag een kijkje achter de cover van de Haakagenda 2021 van OZZY crochet! Inclusief winactie!

Laten we beginnen met de praktische kant: het agenda gedeelte. Het is een jaaragenda die loopt van januari t/m december 2021. Elke week heeft een eigen ‘spread’ van twee pagina’s.

Op een doordeweekse dag zijn er vijf regels waarop je je afspraken kunt noteren. De zaterdag heeft drie regels en de zondag twee. In de rechterbovenhoek staan ook de weeknummers, iets wat ik zelf altijd heel fijn vind. Daarnaast zorgt de ringband ervoor dat de agenda plat open blijft liggen. Zowel handig bij afspraken schrijven, maar ook bij het lezen van haakpatronen!

Dan nu het belangrijkste: de haakpatronen! In totaal zijn er 14 patronen waarmee je je jaar kunt vullen met inspiratie. Laten we ze even op een rijtje zetten!

  • Coco cardigan: Met een pluizig garen is het Coco vest gehaakt. Heerlijk voor in de winter met lange mouwen en subtiel kraagje
  • Poppy pillows: een serie van drie kussen van 40×40 cm waarbij er steeds voor een ander noppen/popcornsteek patroon is gekozen. Met een flap kun je de binnenkussens eruit halen en de hoes wassen.
  • Softy square: het is een enorme trend om grote mandala’s te haken in een ring. Maar als twist staat er in de agenda een vierkante variant van verloop garen. De softy in de naam van het patroon verwijst naar een klein,pluizig randje wat er om de vierkante mandala zit.
Bron: OZZY crochet
  • Shawl nr 32: een brede, rechthoekige sjaal met een diversiteit aan steken. In het voorbeeld is er gekozen voor een verloop garen. Houd je van iets meer rust? Dan is het patroon zeker niet saai in een effen kleur.
  • Puffy’s crib: wie wel eens bij Pera&Pasha komt, kent ongetwijfeld het hondje Puffy van Oscar dat regelmatig in de winkel is. Voor de haakagenda, en zijn viervoeter, heeft hij een ovale hondenmand van zacht chenille garen ontworpen.
  • Miss June dress: een tuniek met een opengewerkt motief van onder andere puff steken en stokjes waardoor je het idee van een bloemenveld krijgt.
Bron: OZZY crochet
  • Ozzy’s tazzy: een rond schoudertasje van katoen. Gemaakt van een mix van effen en gemêleerd katoen wat een heel grappig effect geeft!
  • Cold days, warm night blanket: een deken gehaakt met een dik chenille garen op haaknaald 12 mm waardoor die ook super zacht is
  • Ponchiki: de opzet van deze poncho bestaat uit één lap waardoor het een heerlijk tomeloos haakproject is.
Bron: OZZY crochet
  • Huis-slipper-sloffen: in plaats van huissokken staan er in de agenda gehaakte slippers. Zoals je ook badslippers hebt, maar dan natuurlijk veel zachter door het chenille garen.
  • Sunny granny vest: een lang vest met een rustige basis. De zonnige/bloemige granny’s zijn echt de blikvanger in het kledingstuk.
  • I sit nice and cosy poef: een omgehaakte poef in vier kleuren.
Bron: OZZY crochet
  • Huana: dit korte mouwen vestje heeft een ietwat opengewerkt motief. Door een zigzag koord kun je hem wijder of nauwer dragen. Gaaf in zowel een verloopgaren als in een één kleur.
  • Mr. red nose: een kleine, zachte Rudolf die super leuk staat bij de kerstversiering. Het is geen heel rendier waardoor je hem ook nog snel kunt haken in de laatste weken voor Kerst.

WINNEN!

We mogen van OZZY crochet 1x een gesigneerd exemplaar van de haakagenda weggeven aan onze volgers! We houden het graag laagdrempelig en daarom zijn er twee manieren om mee te doen:

  1. Via de reacties onder dit blogbericht. Laat onder dit bericht een reactie achter dat je meedoet aan de winactie. Let er daarbij wel op dat je jouw e-mailadres invult zodat we contact met je op kunnen nemen.
  2. Via een reactie onder het Facebookbericht. Op onze Facebookpagina vind je een bericht met een link naar dit blogbericht. Onder dat bericht kun je een reactie achterlaten dat je meedoet aan de winactie.

Nog even een paar praktische dingen:

  • Meedoen kan vanaf maandag 19 oktober 2020 t/m zondag 25 oktober 2020. Je mag op beide platformen meedoen! Dubbele kans dus 😃
  • Alleen reacties onder het juiste bericht hier en op Facebook loten mee. Reacties via ons blog zonder mailadres zijn helaas niet geldig, omdat we dan de eventuele winnaar niet kunnen berichten.
  • Op maandag 26 oktober 2020 maken we de winnaar bekend via onze Facebookpagina. Daarbij zullen we aangeven of de winnaar via Facebook of ons blog heeft meegedaan. Als de winnaar mee heeft gedaan via de reacties hieronder, wordt diegene via de mail op de hoogte gebracht.
  • Het e-mailadres dat je hieronder invult, wordt enkel gebruikt om de eventuele winnaar (als die via de website heeft meegedaan) te informeren.

We kijken uit naar jullie reacties en zijn benieuwd wat je van de agenda vindt! 🤗

Lieve groetjes,

Monique & Sharina

14 gedachten over “OZZY crochet Haakagenda 2021 + winactie”

  1. Als haakliefhebber ben ik altijd op zoek naar nieuwe, leuke patronen.
    En natuurlijk heb ik ook een nieuwe agenda nodig.
    Dat kan dus samengaan. Ik kijk er naar uit en leg mijn haaknaalden al klaar!

    Like

  2. Mooie agenda, komt goed van pas! En ontzettend leuke patronen, ik dacht bij een aantal gelijk dat ik die wel zou willen maken.
    Zou fijn zijn om deze agenda te winnen…
    Esther

    Like

  3. Hoi sherina en Monique
    Wat een leuke actie 😊ik zou de agenda graag willen hebben! Ziet er Superleuk uit!
    Een mooie agenda om dagelijks door te bladeren 🌸
    En nog gesigneerd ook👍

    Groetjes
    Corrie

    Like

  4. Lijkt me een superleuke agenda, nuttige van de agenda en het leuke van patronen gecombineerd. Ik wil graag mee doen met deze leuke actie.

    Like

  5. Ik ben al een tijdje aan het rondkijken voor een mooie, nieuwe agenda.
    Het zou super blij zijn, mocht ik deze agenda winnen.
    Als ik dan de vervelende afspraken, die iedereen toch zeker ook heeft, in de agenda noteer kan ik mezelf belonen met de mooie projecten en plaatjes in deze agenda.
    Misschien zou h et zelfs nog motiveren om al de vervelende afspraken meteen af te handelen? Het moet niet gekker worden😱🙌😉

    Like

Hieronder kun een reactie achterlaten