Bezige vingers

De bezige vingers Monique #11 – Opruimen

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Monique haar werkjes zien.

KAST3

In de afgelopen week zijn we begonnen met het opbergen van onze enorme verzameling wol en katoen. Je hoort wel eens over iemand met een uit de hand gelopen hobby, maar onze verzameling en haakhobby is toch wel een beetje uit de hand gelopen, haha! Met ons motto: één bol meer, één zorg minder namen we al snel meerdere bollen extra mee. De plastic bakken stonden nog net niet op springen in de schuur. Oeps!

We hadden van die plastic bakken, maar inmiddels stonden er ook aardig wat tassen ernaast, want het kon niet meer in de bakken. Oplossing: een extra kast voor onze wol. We hadden er al een, maar die was te klein, haha! Billy (de boekenkast van Ikea) we komen eraan!

Plankjesaffaire

Het leuke aan de Ikea is het zoeken naar de kortste route. Er hangen altijd kleine bordjes, met kleine letters van de afdeling. Daaronder staat, in nog kleinere letters, hoe de korte route loopt. Toen we eindelijk waren aangekomen in het zelfhulpmagazijn begon het zoeken naar de stellingen. Alles ging goed tot we het extra plankje van de Billy boekenkast moesten zoeken.

Er lagen er nog twee, maar uiteraard lag de tweede bijna achterin het schap. We zijn misschien wel handig met onze (haak)vingers, maar we zijn allebei klein, maar fijn. Gelukkig kwam er een werknemer aan en die pakt een kartonnen doosje ernaast. Huh? Bleek de nieuwe verpakking te zijn. Oftewel: het had zoveel makkelijker gekund.

KAST

Om een lang verhaal kort te maken; we hebben een extra wolkast. Ook de boekenkast op zolder is omgetoverd tot ons eigen ‘zelfhulpmagazijn’, haha! En hierbij het resultaat:

KAST 4    KAST5    KAST6

Waar bergen jullie de wol op?

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s