Over de Haakhelden

Wat leuk dat je meer over ons te weten wilt komen! Wij zijn moeder Monique en dochter Sharina Helderop. In 2014 hebben wij de haaknaald opgepakt en waren gelijk verslaafd. Een jaar later borrelde het idee om een blog te starten. Maar hoe noem je je website dan? Uiteindelijk zijn we uitgekomen op Haakhelden en dat is een verwijzing naar onze achternaam Helderop. 

haakhelden

Wij zijn begonnen met bloggen, omdat wij onze passie met het wereldwijde web wilden delen. Inmiddels is er een hoop veranderd op deze site, maar het belangrijkste ben jij, onze lezer. Ons doel is altijd geweest om jou te informeren over haken. Van boeklanceringen tot beurzen en van garentips tot de nieuwste Crochet Alongs (CAL’s). Dit soort blogs kun je vinden op maandag. Uiteraard delen we ook graag met welk project wij zelf bezig zijn. Deze blogs kun je vinden op donderdag onder de naam ‘Bezige vingers’.

Naast deze website zijn wij op verschillende sociale media te vinden. Wij zouden het leuk vinden als jij daar aanhaakt! Wij zijn allebei te vinden op Instagram. Je kunt ons vinden op:

  • @haakheldsharina
  • @haakheldmonqiue

Verder hebben we ook een Facebookpagina waar we alle nieuwe blogs en andere updates plaatsen!

Bedankt voor het rondsnuffelen op onze site! Voor vragen, suggesties en/of tips kun je mailen naar: haakhelden@gmail.com. Wij proberen jouw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Lieve groetjes,

profielfoto

 

Advertenties

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s