Nieuws

Haakhelden bezoeken: Pre summer party bij CuteDutch

De Pre Summer Party was de aftrap van de nieuwe Crochet Along (CAL) van CuteDutch. In totaal komen er vijf amigurumi’s van vijf verschillende ontwerpers. Afgelopen zaterdag waren alle ontwerpsters aanwezig in de showroom van CuteDutch. Ook wij gingen er naar toe!

De showroom van CuteDutch is in Stolwijk. Voor ons is dat ongeveer 35 minuten rijden. Dus al vroeg zaten we die ochtend in de auto. Het evenement zou namelijk om 10 uur beginnen. Het was een gezellige drukte toen wij binnenkwamen even na tienen.

De showroom stond vol met bolletjes garens, maar ook met de amigurumi’s van Kristel Droog (MyKrissieDolls), Herriet (Stip&Haak), Tessa van Riet (Woolytoons), Jessica Harmsma en natuurlijk van CuteDutch zelf. Al deze ontwerpers hebben ook een amigurumi ontworpen voor de CAL.

De sokkenwol knuffels van MyKrissieDolls
De ontwerpen uit het boek ‘Slaapvriendjes haken’
Rechts de schaapjes van Stip&Haak en links een koe die ontworpen is door Stefanie (CuteDutch)

De Pre Summer CAL

De CAL bestaat uit vijf ontwerpen, elk van een andere ontwerpster. Hieronder staan ze allemaal op de foto! Zijn ze niet super schattig?

Het eerste patroon is het lieveheersbeestje van Kristel Droog. Deze is afgelopen zaterdag online gekomen. Dit patroon kun je hier gratis downloaden. De komende vier weken komt er dus elke keer om 19 uur een nieuw patroon online! Je kunt ze vinden op de website van CUteDutch, maar Stefanie deelt ook de link via haar Facebookpagina.

Het complete garenpakket uitpakken!

We gaan samen meedoen met deze CAL en hebben ook het complete garenpakket ontvangen! Haakheld Sharina pakt in de video hieronder het pakket uit!

Wordt de video niet goed weergegeven? Klik dan hier om de video op YouTube te bekijken. Het filmpje is vanochtend al online gegaan. Wil je liever als eerste onze video’s zien? Abonneer je dan op ons kanaal. Dit is gratis en je bent altijd als eerste op de hoogte! Via deze link kom je op ons kanaal. Klik dan op de rode knop met ‘Abonneren’.


Ben jij een amugurumi-lover? We vinden het super leuk als je het met ons deelt in de reacties hier beneden! 🤗

Lieve groetjes,

Sharina en Monique

Advertentie

5 gedachten over “Haakhelden bezoeken: Pre summer party bij CuteDutch”

  1. Hi AmiFan,

   Ja super gaaf he! Het lieveheersbeestje staat al online en er komen nog 4 patronen online, gratis!
   Super leuk dat je het gaat delen met jouw volgers!

   Lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

 1. Dat is een mooi pakket, genoeg te doen voor de Haakhelden.
  Veel plezier met alle amigurumi’s, worden ze allemaal door Haakheld Monique in elkaar gezet? hihihi kwam ik tegen op insta: goed geregeld 🙂

  Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s