Nieuws

Vier haakboeken die eraan komen

Inspiratie kun je overal vandaan halen. Op bijvoorbeeld Instagram en Pinterest zien we talloze leuke projecten waar wij enorm veel inspiratie en ideeën vandaan halen. Haakboeken geven ook een dosis nieuwe projecten. In dit blog nemen we je mee langs drie nieuwe boeken (en de bijbehorende inspiratie) die er dit jaar aan komen. 

Carbuddies and friends van Mr. Cey

Vorig jaar verscheen het boek met de knuffelkussens. De kussen waren enorm zacht en schattig. Op dit concept komt dus een vervolg. Aankomende zaterdag komt het nieuwste boek van Mr. Cey uit: ‘Carbuddies and friends’. Hierin staan nieuwe knuffelkussens, maar er is meer! In dit boek staan ook carbuddies. Dat zijn knuffels/kussens die je aan de autogordel kunt vastmaken. Jouw kind (of jijzelf, haha!) kan dan tijdens de rit slapen tegen dit kussen. Klinkt goed! Aankomende zaterdag komt het boek uit en zal Mr. Cey signeren bij Pera & Pasha in Pijnacker en Bergen op Zoom.

Ik ben Bir Deel 2 van Een echte Niki

De olijke Bir krijgt een nieuw verhaal. In het eerste boek van Niki ging Bir logeren, maar nu mag hij nieuwe avonturen beleven. Ook is er een berenleuke actie. Als je het boek nu al bestelt, krijg je het patroon van het beschuitje er direct gratis bij.

Gehaakte knuffeldoekjes van Sascha Blase- van Wagtendonk

Iets later op de planning staat het boek van Sascha. Zij heeft al verschillende zeer populaire haakboeken gemaakt. Je kent haar waarschijnlijk van de boeken ‘Kant haken’ waar dit jaar een vervolg van kwam met ‘Meer kant haken’. En ken je Sasha’s lappenpoppen nog? Ook daar kwamen twee delen van uit. Dit keer slaat de ontwerpster een iets andere weg in met knuffeldoekjes. Er komen vijftien verschillenden tutteldoekjes in het boek voor zowel meisjes als jongens. Wij denken dat de projecten weer een hoog knuffelgehalte gaan hebben. Het boek komt begin juli in de winkels.

Alles is haken home van Saskia Laan

Op Wolplein geeft Saskia wekelijks een inkijk in haar (haak)wereld. Al eerder gaf ze daar aan met een nieuw boek bezig te zijn. Inmiddels is de titel bekend: ‘Alles is haken Home’. Het is dus een vervolg op het boek ‘Alles is haken’ waar allerlei soorten projecten van kussens tot poncho’s in staan. Dit keer is alles gericht op kleurrijke home deco. Op de website van uitgeverij Kosmos staat er: “Ruim 20 haakpatronen; van plaids en kussens tot kleine haakontwerpen om je interieur een creatief tintje te geven. Tomeloos haken tijdens de koude dagen voor elk seizoen!” Het boek komt halverwege september uit.

Overige boeken

We weten ook dat er nog verschillende ontwerpers bezig zijn met boeken. Zo bracht Annemarie Arts laatst naar buiten met een nieuw boek bezig te zijn. Op Instagram zien we regelmatig een kleine preview. Ook DenDennis gaf aan met nieuwe amigurumi’s bezig te zijn. Spannend!

Regelmatig komen er nieuwe schrijvers bij, zoals Studio Hip en Stip. Deze kleurrijke haakster is onder andere bekend van Instagram is ook druk aan het ontwerpen voor haar eerste boek. Het online televisieprogramma Koffie&Wol volgt dit hele proces. Zij leggen alles vast van de projecten tot het daadwerkelijke boek. We moeten nog even wachten op deze afleveringen, want deze zijn pas te zien rond de verschijningsdatum van het boek.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit? Wij zouden het leuk vinden als je ons dat laat weten via de reacties hieronder 🙂

Lieve groetjes,

Advertentie

8 gedachten over “Vier haakboeken die eraan komen”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s