Nieuws

Nieuwe en aankomende haakboeken en magazines

Het is altijd fijn om extra inspiratie in huis te hebben. Daarom vandaag een overzicht met nieuwe haakboeken en magazines. Handig voor de zomer(vakantie), maar natuurlijk ook voor moederdag! We nemen ook graag de boeken en magazine met je door die er nog aankomen! 

Yarn book-a-zine van Scheepjes

Elk half jaar brengt Scheepjes een book-a-zine uit. Dit keer is het thema ‘women’ en gaat het over de overeenkomsten en verschillen van vrouwen en de rollen die vrouwen gedurende hun leven vervullen. Deze rollen lopen als een rode draad door het boek heen. De patronen zijn namelijk onderverdeeld in deze categorieën: the good wife, rebel daughter, soul sister en earth mother.

Het Yarn book-a-zine is voor €7,95 te koop bij diverse handwerkwinkels die ook Scheepjesgaren verkopen.

Bron: Bol.com

Gehaakte lappenpoppen 3 van Sascha Blase

Na het succes van de eerste twee lappenpop boeken was dit natuurlijk een logisch vervolg. Net als in het tweede boek staan er ook baby dieren in van bijvoorbeeld de koe en koala. In totaal bevat het boek achttien patronen van een Russische matroesjka, Japanse geisha, Hollandse boerin tot flamingo en giraffe. Het boek is al te koop voor €12,99 bij onder ander Bol.com

 

Bron: Haakpret.nl

Schatjes Rugzak haken van Anja Toonen

Ontwerpster Anja Toonen heeft al vele boekjes op haar naam staan. De dierenkrukken, de hobbeldieren en ook de dotten van potten. Haar negentiende boek komt halverwege mei of juni uit. In de video hieronder worden de rugzakken gedemonstreerd. Er zitten namelijk veel leuke handigheidjes in. De poten zijn namelijk extra vakjes en de armen kunnen uitgerekt worden tot hengsel.

Het boek ‘Schatjes Rugzak haken’ is voor de gevorderde haker. In dit boek vind je complete beschrijvingen van 8 verschillende rugzakken: rendier, koe, tijger, dino, hond, olifant, konijn en kikker. Het boek kost €17,95 en is onder andere te koop bij CuteDutch.

Bron: Bol.com

Workshop Fair Isle haken van Natasja Vreeswijk

Fair Isle breien kende we al, maar Natasja Vreeswijk laat zien dat je het ook als haker kunt toepassen. In ‘Workshop Fair Isle haken’ legt ze eerst stap voor stap de basis uit. Daarna kun je direct aan de slag met de vijftien home deco patronen. Het boek komt volgens Bol.com op 29 mei beschikbaar en kost €16,99. Je kunt ‘m onder andere reserveren via Wolplein en Wolcafé.

Bron: Bol.com

Bloemenpoppen haken – Bas den Braver (Zabbez)

Bas den Braver was voor ons nog een onbekende naam. Toch zijn zijn patronen voor vele hakers al bekend en gaan de bloemenpoppen de hele wereld over. Op 10 juli komt zijn boek ‘Bloemenpoppen haken’ uit. Hierin staan vijftien patronen waaronder zonnebloem Sam en anemoon Annie. Naast de poppen zijn er ook enkele kleine patronen, zoals een vlinder en bij. Je kunt dus een complete bloementuin haken.

Het boek kost €14,99 en is onder andere te reserveren bij Bol.com en CuteDutch.

Bron: HobbyYou.nl

Aan de Haak 15 (tassenspecial)

Begin juni komt er een nieuwe Aan de Haak uit. Dit keer is het een tassenspecial met stoere shoppers en andere schattige tassen. Het blad is alvast te bestellen via HobbyYou en t/m 21 mei is er een speciale kortingscode waarmee ze het tijdschrift gratis naar je versturen. De code is: ADHTASSEN2. Na uitkomst is het magazine te koop via onder andere Primera en CuteDutch.

Als je nog andere boekentips hebt of als je ergens een review van wilt zien, laat het dan vooral weten in de reacties hieronder! We vinden jullie reacties altijd onwijs leuk om te lezen! 🙂

Lieve groetjes,

De Haakhelden

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s