Nieuws

Haakheld bezoekt: presentatie Ozzy Crochet scheurkalender

Op vrijdag 13 september is Haakheld Sharina direct vanuit haar werk naar Pijnacker gereden. Oscar, mede-eigenaar van Pera&Pasha, lanceerde zijn haakscheurkalender. Onder de noemer ‘Ozzy Crochet’ is dit zijn eerste zelfstandige haakproduct dat hij op de markt brengt. 

Tijdens de modeshow hadden we al een exemplaar van de scheurkalender gereserveerd. Toen ik hoorde dat ‘ie klaar lag, besloot ik vanuit mijn werk direct door te rijden. Ik werk direct naast de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Vanaf hier is het een kwartiertje rijden naar Pijnacker.

De winkel was feestelijk versierd met ballonnen. Taart mag natuurlijk ook niet ontbreken. Je ziet het niet goed, maar bovenop is de cover van de scheurkalender afgebeeld. Bijna zonde om op te eten, haha! Om de signeer tafel waren diverse projecten uit de kalender neergezet.

Het zag er echt heel gezellig uit. Je ziet enkele dekens, een topje en in de verte ook een tweekleurige muts.

Het vest op de foto hierboven zagen we al tijdens de modeshow en zit dus ook in de kalender, net als de lampion!

Ook een poncho en het wokkelkussen. Wokkelen is iets nieuws waar Pera&Pasha kort geleden mee kwam. Ze gebruiken zeer ouderwets sjaaltjes garen waarmee je vroeger zou breien. Met haaknaald 15 en door op een bepaalde manier het garen te gebruiken, krijg je dus ‘wokkels’.

De haakkalender

Natuurlijk geeft dit wel een indruk van de scheurkalender, maar toch wil ik je nog een kleine preview geven van de inhoud. Wij waren zelf namelijk ook benieuwd naar hoe het opgebouwd zou zijn. Er is geen jaartal aan de kalender verbonden. Er zitten 366 bladzijdes in waardoor je ook in een schrikkeljaar kunt beginnen.

In totaal zitten er 24 patronen in. Deze begint op een dag met een foto en daarna heeft elke dag een stukje van het patroon.

Daarnaast heeft elke maand een kortingsbon. Verder vind je heel veel quotes, wist-je-dat-feitjes, quizvragen (met antwoord onderin/ondersteboven) en woordzoekers.

Winactie!

Tijdens het bezoek vroeg Oscar mij of het leuk was om een kalender weg te geven. Daar zeggen we natuurlijk geen ‘nee’ op! We gaan de kalender met deze toffe canvas projecttas weggeven.

We hebben besloten om de winactie via onze Facebookpagina te laten lopen. Via deze link kun je onze pagina vinden of typ op Facebook ‘Haakhelden’ in. De actie zal op dinsdag 24 september om 08.00 uur online komen op de Facebookpagina. Dus we hopen je daar te zien! 😘


Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

2 gedachten over “Haakheld bezoekt: presentatie Ozzy Crochet scheurkalender”

  1. Hi Esther,

   Het is zeker een leuke kalender! 🥰 Morgen komt de winactie online op onze Facebookpagina met informatie hoe je mee kunt doen 🤗 Dankjewel voor je lieve reactie en een fijne avond 😘

   Lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s