Nieuws

Haakhelden bezoeken: Modeshow Pera & Pasha

Om het winterseizoen 2019-2020 af te trappen, organiseerde Pera&Pasha een modeshow. Ze lieten daarbij verschillende haak-en breimodellen zien van Katia, Lang Yarns, Lammy Yarns en natuurlijk ook ontwerpen van Mr. Cey zelf. Wij waren er afgelopen vrijdag bij!

In de video hieronder laten we een aantal ontwerpen zien, maar zie je ook een interview met eigenaars Oscar en Cey. Hoe hebben ze de modeshow ervaren? Komt er een vervolg? En wat kunnen we nog meer van Pera&Pasha verwachten? Je ziet het allemaal voorbij komen in de video hieronder!

Wordt de video niet goed weergegeven? Klik dan hier om de video op YouTube te bekijken. Wil je nooit een video missen? Abonneer dan op ons kanaal. Dit is gratis en je bent altijd als eerste op de hoogte! Via deze link kom je op ons kanaal. Klik dan op de rode knop met ‘Abonneren’.

Meer zien van de modeshow?

De gehele modeshow werd live uitgezonden op Youtube. Ook hoor je het commentaar wat erbij werd gegeven over het garen, ontwerp en de vanafprijs van het complete garenpakket. Deze video, inclusief de voorbereidingen, kun je hier terugkijken.


Welk ontwerp is jouw favoriet? We vinden het super leuk als je het met ons deelt in de reacties hier beneden! 🤗

Lieve groetjes,

Sharina en Monique

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s