Nieuws

Haakheld bezoekt: Haakextravaganza van DenDennis en Mr. Knitbear

In het weekend van 7, 8 en 9 februari bezocht Haakheld Sharina de Haakextravaganza. Dit weekend is georganiseerd door DenDennis en Mr. Knitbear (Wim). Bekijk & lees meer over haar bezoek!

Jullie hadden deze video nog van mij tegoed. Afgelopen maandag, direct na het weekend, was ik veel te moe om nog de video in elkaar te zetten. Maar vandaag ben ik er goed voor gaan zitten om de enorme hoeveelheid videomateriaal door te lopen, haha!

Een extravaganza wat?

De Haakextravaganza hield vooral in om ontspannend te handwerken met andere gezellige creatievelingen. Vanaf de ochtend tot aan de avond was je in principe in de Korenmolen. We sliepen in het Novotel. Het was ongeveer 6 minuten rijden tussen de twee locaties. Er waren verschillende projecten waarmee we aan de slag konden:

  • Workshops sokken breien
  • Latchhooking (smyrna/knopen)
  • Interlocking haken
  • Amigurumi haken
  • Extravaganza col haken
  • Muts haken

De Haakextravaganza vlog

(Tekst gaat verder onder de video)

Ik heb mijn camera meegenomen om jou een indruk te geven van het weekend. Bekijk de video hieronder!

Wordt de video niet goed weergegeven? Klik dan hier om de video op YouTube te bekijken. Wil je nooit een video missen? Abonneer dan op ons kanaal. Dat is gratis en je bent altijd als eerste op de hoogte als er een nieuwe video online komt! Via deze link kom je op ons kanaal. Klik dan op de rode knop met ‘Abonneren’. 

Wat een luxe!

In de molen stond een ‘garenparaplu’ en wolwinder om de garens van Lowland Fiber Arts op te winden tot een bol. Op zaterdag was er een kast gevuld met strengen die we mochten pakken, wauw! Met de paraplu en wolwinder konden we ook gelijk deze strengen opdraaien tot bol! Sowieso stonden in de molen diverse kasten gevuld met garen. Hieruit mocht je gewoon pakken wat je wilde.

Een andere luxe was de kok die voor heerlijk eten zorgde en ook met iedereen zijn of haar wensen rekening heeft gehouden. Daarnaast liep er personeel om ons de hele dag van drinken te voorzien. Aan luxe was dus absoluut geen gebrek!

De sfeer

Bij het openingswoord werd al duidelijk dat er maar één regel was: niets moet, alles mag. Er was een enorm ongedwongen sfeer en dat was erg prettig. Ik heb ook enorm genoten van alle gezelligheid. Het bleek maar weer dat handwerken verbindt. Overigens was ik niet de enige die alleen kwam. Het was zo gezellig dat iedereen een tweede editie zeker ziet zitten!


Ga jij wel eens naar haakvakanties/handwerkavonden? Laat dan zeker jouw ervaringen achter in de reacties hieronder!

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s