Nieuws

YLA box #24 van februari 2020 uitpakken!

Het voelt keer op keer als een cadeautje: de YLA box. Afgelopen zaterdag heb ik hem ontvangen en een unboxing kon niet uitblijven. Bij de vorige uitpak blogpost kregen we massaal positieve geluiden. Dankjulliewel! Aangezien het enorm werd gewaardeerd, pak ik ook dit keer de box uit in een blogbericht!

Het was grijs en grauw buiten en de regen tikte heftig tegen de ramen toen ik de box ontving. Het thema gaf mij gelijk een beetje voorjaarskriebels: Secret Spring. De ontwerper van deze box is BizzyBee Klaske. Je kent haar wellicht van haar super schattige cadeaupotjes. Ze bracht eerder twee haakboeken en talloze patronen uit voor potjes, maar ook omhaakte lichtbollen. Mijn amigurumihart ging gelijk sneller kloppen, want ik vind haar ontwerpen fantastisch.

Dit is wat we deze maand gaan maken: twee cadeaupotjes. Ik vind ze echt waanzinnig leuk en het is ook lekker kleurrijk!

Wat een vrolijke bolletjes! Laten we even alles langslopen:

  • Scheepjes Softy in de kleur Crème (475)
  • Scheepjes Catona 25 gram in de kleur Petal Peach (263)
  • Scheepjes Catona 25 gram in de kleur Lime Juice (392)
  • Scheepjes Catona 25 gram in de kleur Lemonade (403)
  • Scheepjes Catona 25 gram in de kleur Bridal White (105)
  • Scheepjes Catona 10 gram in de kleur Baby Blue (509)
  • Scheepjes Catona 10 gram in de kleur Soft Rose (409)
  • Scheepjes Catona 10 gram in de kleur Kiwi (205)

Ook zat er een dotje fiberfill vulling bij om het hoofdje op te vullen.

Daarnaast zit er een restje/klein stukje dun, zwart garen bij. Dit is Scheepjes Maxi Sweet Treat in de kleur zwart (110). Dit wordt gebruikt om het gezichtje details te geven zoals een mondje en wenkbrauwen. Ook niet geheel onbelangrijk: veiligheidsoogjes. Het is maat 6 mm.

De steekmarkeerder kreeg ik moeilijk op de foto. Dus ik zal ‘m een beetje beschrijven, want hij is best bijzonder. Het is een ietwat roze, rond plaatje. Het is doorzichtig en er zitten, kleine vlokjes goud in.

Er zat nog een leuk kaartje van Klaske bij met haar social media kanalen en een klein berichtje. Om haar leuke potje te haken, kan een haaknaald niet ontbreken. Dit keer kregen we 2,5 mm.

We kregen natuurlijk ook een groot potje waarop het hoofdje met lentetafereel komt. Als bonus zit er een kleiner potje bij waarop je met de restjes nog een ander klein potje kunt haken. Elke maand zit er iets lekker bij dat past bij de thee van TeaTag. Voor deze maand is er dus gekozen voor M&M’s met een pinda.

De thee van deze maand is: witte jasmijn. Persoonlijk houd ik niet zo van jasmijnthee. Het kan niet altijd bingo zijn, haha! Dus ik denk dat ik hier iemand anders blij mee ga maken.

Als eerste goodie zit dit super schattige projecttasje erbij. Dit past toch perfect bij de lente en de aankomende Pasen.

Ook weer vrolijke kleurtjes! Als tweede goodie kregen we tuinhandschoenen met een toffe bloemenprint. Nou heb ik zelf geen tuin (en ook een groene vingers) dus ik zal deze niet gebruiken. Maar ik weet zeker dat mijn moeder, Haakheld Monique, hier heel blij mee gaat zijn!

Als derde en laatste goodie dit mysterieuze zakje. Ik heb ‘m niet opengemaakt, omdat ik op het kaartje al zag wat erin zat. Het zijn bloembollen. Het leek bij daarom beter om het zakje dicht te laten, haha! Ben heel erg benieuwd wat eruit zal groeien!


Dat was alweer de inhoud van de YLA box! Ik ben erg benieuwd wat jij van het project (en BizzyBee Klaske) vindt. Laat het mij weten in de reacties hieronder!

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s