Bezige vingers

Bezige Vingers Sharina #67 – Easteregg pillow

Het pakket voor deze Easteregg pillow, oftewel paasei kussen, had ik al eventjes in huis. Ongeveer anderhalve week geleden had ik zin om met deze schattige kleurtjes aan de slag te gaan. Alle projectjes schoof ik aan de kant en ik begon!

Het haakpakket is uit de lijn van Ozzy crochet en kocht ik bij Pera&Pasha alweer een aantal weken terug. Nog voordat ons dagelijks leven anders werd. Ondanks alles ben ik vanuit huis aan het werk. Normaal laat je je werk op kantoor als je de deur achter je dichtdoet.

Ik werk waar ik eet, slaap en leef. Haken is een fijne bezigheid die voor mij letterlijk de werkdag van de ‘privé tijd’ scheidt. Het werd per dag steeds zonniger en daarom had ik zin om even met iets kleurrijks aan de slag te gaan. De pastelkleuren passen echt bij mijn voorjaarsgevoel en daarnaast is het ook nog super zacht. Ik heb deze kleuren gebruikt:

 • Lammy Yarns Chenille 6 – 218 (nude)
 • Lammy Yarns Chenille 6 – 710 (lichtroze)
 • Lammy Yarns Chenille 6 – 016 (crèmewit)
 • Lammy Yarns Chenille 6 – 011 (lichtblauw)

In het haakpakket zaten deze bolletjes en het patroon. Ik heb het ei gehaakt met haaknaald 7 mm en gebruikte ongeveer een halve zak fiberfill vulling die ik ook bij Pera&Pasha kocht. Het patroon is echt geschikt voor een beginner. Daarnaast ben je er geen weken mee bezig. Ik denk dat ik zo’n 6 avonden aan de twee delen paasei heb gehaakt en de zevende avond met het in elkaar zetten en afwerken.

Gisteravond heb ik m’n Easteregg pillow afgemaakt en ik werd gelijk vrolijk toen ik ‘m vanochtend op de bank zag liggen! Missie geslaagd! 🤗


Zoals je op de foto hierboven zag, heb ik nog garen over. Ik weet even nog niet wat ik ermee zal doen. Misschien heb jij een tip en kun jij mij wat inspiratie geven! Laat het me dan weten in de reacties hieronder! 😘

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

2 gedachten over “Bezige Vingers Sharina #67 – Easteregg pillow”

 1. Hey Sharina,
  Wat een leuk kussen. Lieve kleurtjes ook. Ja, het zijn echt rare weken geweest. Ik ‘moet’ gewoon nog naar mijn werk, mijn cliënten komen immers niet naar mij toe hihi. Heel veel succes met thuiswerken en alvast fijne paasdagen.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s