Reviews, promotie en advertorials

Wat leuk dat je bent geïnteresseerd! Er is bij ons heel veel mogelijk. Wil je meer informatie? Je kunt altijd vrijblijvend een mail sturen naar ons: haakhelden@gmail.com. 

 

Vinden jullie het leuk om persberichten te ontvangen?

Persberichten ontvangen wij heel graag. Er is geen garantie dat wij er iets mee doen, want het moet onze doelgroep wel aanspreken. Indien dit het geval is, stellen wij je op de hoogte.

 

Ik heb een nieuw product en wil weten wat jullie ervan vinden (review)?

Dit is absoluut mogelijk. Product is een breed begrip, maar denk daarbij aan een nieuwe lijn wol, haaknaalden, stopnaalden e.d. Wanneer wij een product ontvangen, gaan we deze samen testen en maken foto’s. Ook overleggen wij met elkaar en zetten alles op een rijtje. Daarna wordt het artikel geschreven en krijg jij een mailtje als het artikel online komt. Het product moet wel passen bij onze doelgroep.

 

Ik heb een nieuw patroon of patronenboekje, vinden jullie het leuk om deze uit te proberen?

Waarschijnlijk wel! Hier hebben wij wel wat langer de tijd voor nodig, want we willen natuurlijk wel de tijd nemen om het patroon of patronen uit een boek te haken om een goed artikel te schrijven. De benodigde tijd is afhankelijk van het aantal patronen en de grootte van het artikel. We kijken of het onderwerp bij ons en onze bezoeker past. Dus neem gerust vooraf contact op om te overleggen!

 

Promoten jullie ook websites, beurzen of producten?

Dit doen we eigenlijk weinig tot niet. We zijn ooit gestart als onafhankelijk platform met nieuws en eerlijke reviews. Aankondigingen van producten zoals boeken en beurzen doen we wel. Uiteraard kun je ons uitnodigen voor jouw beurs. Wij kunnen helaas niet overal naartoe gaan, maar we kijken graag naar de mogelijkheden. Mail ons gerust!

 

Is een samenwerking op langere termijn mogelijk?

Dat is absoluut mogelijk. Bijvoorbeeld brengt jouw uitgeverij nieuwe boekjes uit? Dan kunnen wij bijvoorbeeld aankondigingen en reviews plaatsen.

 

Ontvangen jullie ook producten voor winacties?

Absoluut! Dat is te koppelen aan bijvoorbeeld een review. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, maar dit vinden wij natuurlijk erg leuk voor onze lezers om mogelijk te maken met jouw hulp.

 

Wat voor acties promoten jullie?

Dat kan eigenlijk alles zijn dat past op onze site. Denk daarbij aan:

– Hobbybeurs (aankondiging en/of verslag).

– Haakacties, bijvoorbeeld haakmarathons voor een goed doel of speciale pakketten voor een goed doel.

– Nieuwe boeken/garen/haaknaalden/overig materiaal dat uitkomt of bestaande producten (aankondiging of review).

 

Maken jullie altijd gebruik van eigen beeldmateriaal?

Het grootste gedeelte van het beeld op onze site is door ons gemaakt. Deze zijn te herkennen aan het ‘haakhelden’-watermerk. Foto’s die wij niet hebben gemaakt, bijvoorbeeld voor een inspiratie bericht, voorzien wij van bron, credit en link naar de oorspronkelijke bron als deze te vinden is. Daarnaast maken we sporadisch gebruik van rechtenvrij beeldmateriaal via bijvoorbeeld Pixabay en Unsplash.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Je kunt ons altijd mailen op haakhelden@gmail.com! Gaat jouw vraag over de Simply haken, een patroon of product dat je bij ons gezien hebt? Dan is vaak de Messenger functie op onze Facebook pagina de snelste en makkelijkste weg. We doen dit echt als hobby en proberen zo snel mogelijk te reageren!

Lieve groetjes,

De Haakhelden

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s