Nieuws

Creatief in Den Bosch, wij zijn erbij!

hobbyenhandwerkdagen (9)

De Haakhelden bezoeken vrijdag de Creatieve Hobby-en Handwerkdagen in de Brabanthallen in Den Bosch. Eerder dit jaar zijn wij al naar de KreaDoe in Utrecht geweest en dat beviel ons zeer goed (lees: tassen vol met haakspullen en wol). We zagen de aankondiging van deze beurs voorbij komen op Facebook en dachten gelijk: daar gaan we heen.

Dit wordt onze eerste keer in Den Bosch en uiteraard kunnen jullie een verslag van deze dag binnenkort vinden op deze site, maar eerst: wat houdt deze beurs in?

Wat zijn de Creatieve Hobby-en Handwerkdagen?

Van vrijdag 5 t/m zaterdag 7 maart staan de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van haken, breien en ander geknutsel. De beurs heeft het thema: Do It Yourself (DIY) met Pasen. In totaal staan er tweehonderd kraampjes. Er is dus genoeg te zien (en te kopen, haha)!

hobbyenhandwerkdagen (7)

Wat is er allemaal te vinden?

Wij gaan er naartoe voor alles rondom haken en wol, maar als je kaarten maakt, truien breit of werkt met vilt kun je ook genoeg vinden. De beurs valt tegelijk met de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen (en zit bij de entreekaarten inbegrepen). Deze beurs is te vinden in de hal tegenover de Creatieve Hobby-en Handwerkdagen. 

hobbyenhandwerkdagen (8)

Tot slot, wat kost het?

Een entreebewijs in de onlineverkoop kost € 7,50 en is geldig voor beide beurzen. De prijs aan de kassa is €9,50. Ben je een creatieve mom? De kids van 4 t/m 10 jaar betalen €5,00 per persoon. Je kunt de kinderen daarvoor drie workshops laten volgen en ze krijgen een tasje met verassing mee naar huis. Kinderen t/m 3 jaar mogen overigens gratis naar binnen. Laat vooral je pakezel, oftewel je man/vriend, niet thuis! Zij mogen in jullie gezelschap GRATIS mee naar binnen!

Wij hebben er zin in! 

Groetjes,

cropped-watermerk-haakhelden.png

———

Bron beeldmateriaal: Creatieve Hobby-en Handwerkdagen

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s