Bezige vingers

De Bezige vingers Sharina #2 – Granny Stripes

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Sharina haar werkje zien.

Sjaal 2 foto 1

Vorige keer heb ik jullie al het begin van deze sjaal laten zien. Een granny stripe sjaal gehaakt met Scheepjeswol Stonewashed XL. Ik ben bezig met haaknaald 5,5 mm. Ik ben helemaal verliefd op de kleurencombinatie:

– Boulder Opal (bruin)

– Red Jasper (rood, maar het neigt meer naar roze)

– Blue Apatitie (blauw)

Sjaal 2 foto 2

Ik doe elke keer vier toeren bruin en dan vier toeren roze/rood. Daarna weer vier toeren bruin en vier toeren blauw. Inmiddels is de sjaal ruim 1 meter, maar hij moet natuurlijk dubbel zo groot.

Dat is eigenlijk het enigste waar ik deze week mee bezig ben geweest. Inmiddels heb ik bijna honderd toeren en ik kan niet wachten tot ik hem om kan. Ik wil het daarom ook zo snel mogelijk klaar hebben. De lente komt inmiddels ook steeds dichterbij en dan moet ik helaas mijn mutsen en sjaals weer opbergen. Even door haken dan maar, haha! Ik houd jullie op de hoogte.

Wat heb jij deze week gehaakt of gemaakt?

Groetjes,

cropped-watermerk-haakhelden.png

Advertentie

3 gedachten over “De Bezige vingers Sharina #2 – Granny Stripes”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s