Bezige vingers

De bezige vingers Sharina #8 – Geheim project

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Sharina haar werkjes zien!

AH SHOP TAS PASCAL MOEDER 1

Herkennen jullie dit ook? Je wilt lekker haken, maar er komen honderdduizend dingen tussendoor? Zo’n week heb ik gehad, maar gelukkig heb ik nog wel het een en het ander kunnen doen, hahaha!

Zomerkleed

BUITENKLEED 4

Een heerlijk groot kleed om lekker op te kunnen liggen. Hij is in de maak! Ik heb nog vier toeren toegevoegd aan het vierkant dat ik al had en daarna heb ik deze afgehecht en afgewerkt. Het is niet te doen om het kleed uit één stuk te haken. Ik vind het persoonlijk niet zo fijn haken. Het vierkant dat ik nu heb, is ongeveer een meter bij een meter. Ik moet dus nog ongeveer drie keer zo’n zelfde soort vierkant haken.

Mochila tas

Mochila tas foto 3 jpg

Vorige keer vroeg ik jullie raad. Uithalen of doorgaan? Op de foto hierboven zie je hoe die was. De bodem was gaan bobbelen en soms zag je, naar mijn mening, de meeloopdraden te erg. Bedankt voor al jullie berichtjes, hulp en reacties! Als ik er niet tevreden mee ben, is het haken ervan ook niet zo leuk en ga ik de tas ook niet gebruiken.

Met pijn in mijn hart heb ik de tas uitgehaald. Dat was een werkje op zich, maar samen met haakheld Monique was het uithalen zo gepiept. Ik ga nu toch een ovale bodem haken, want stiekem vind ik dat ook wel erg leuk.

mochila tas ovaal 1

mochila tas ovaal 2

Ik haak nu ook met haaknaald 3 mm in plaats van 2,5 mm en dat gaat een stuk beter. Ik heb (nog) geen spijt van het uithalen. Hopen dat deze poging beter gaat. Wij Haakhelden zeggen altijd maar: twee keer lol met dezelfde bol, hahaha!

Het geheime project is geslaagd!

Het geheime project waar ik het vorige keer over had is overigens erg goed ontvangen! Ik had een ah shopper omgehaakt met Marl wol van de Zeeman. De moeder van mijn vriend was er heel erg blij mee en dat maakt mij ook weer blij.

AH SHOP TAS PASCAL MOEDER 2

AH SHOP TAS PASCAL MOEDER 3

Projecten afronden

Ik ga proberen alle projecten af te ronden, want ik wil nog zoveel andere dingen haken. Zaterdag zijn wij naar de boeklancering van Monique Vos geweest. Daar signeerde ze haar nieuwe boekje ‘Bungelknuffels groot en klein’. Ik wil graag zo’n knuffel haken en natuurlijk wil ik ook een sprookje haken uit het boek van Tessa van Riet-Ernst. Twee weken geleden presenteerde zij haar boek ‘Amigurumi sprookjes’. Zo veel wensen, zoveel lopende projecten en helaas zit er ‘maar’ 24 uur in één dag, haha!

 

Wat staat er op jouw lijstje om nog te gaan haken?

 

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s