Nieuws

Ik heb een kater – Nieuwsflits

In de haakwereld gebeurt er altijd heel veel. Zo was er afgelopen week was een haakmarathon voor de leprastichting, DenDennis is bezig met een nieuw boek en komt Christel Krukkert in spetember met een nieuw boekje. Lees snel verder om meer te weten te komen!

wpid-img-20150625-wa0004.jpg

Katers

De ‘haakathon’ is een landelijke haakactie van de Leprastichting. Deelnemers doneren tien euro en krijgen dan de wol en het patroon om de rode kater te haken. Dat is massaal gebeurd. Zo ook bij onze handwerkwinkel het Koperdraadje in Alblasserdam. Firma Brouwer heeft voor deze winkel het katoen gesponsord.

wpid-img-20150625-wa0003.jpg

Volgens eigenaresse Lia Rozendaal is er massaal meegedaan. “Er hebben ongeveer 125 mensen zich bij mij aangemeld. Echt super leuk dat er zoveel enthousiastelingen zijn! De hele week hebben we de rode kater van stripserie Jan, Jans en de Kinderen gehaakt. Het was ook mogelijk om het pakket op te halen en thuis te haken. Dat hebben ook een aantal mensen gedaan.”

wpid-img-20150625-wa0002.jpg

De kater kun je houden of doneren aan de Leprastichting. In het laatste geval wordt de kater verkocht zodat er opnieuw geld binnenkomt voor de stichting.

Haken van A tot Z

Velen zullen het inmiddels wel weten dat Christel Krukkert in september met een nieuw boekje uitkomt. Maar wisten jullie al dat je de patronen voor de 3D-letters al online kunt kopen? De letters kosten per stuk €1, maar als je alles van A tot Z besteld, betaal je €14,95. Lijkt mij een goede deal voor alle letters.

Christel Krukkert op Facebook: "De letters staan op mijn site!  De bijbehorende beestjes volgen binnenkort."
Christel Krukkert op Facebook: “De letters staan op mijn site!
De bijbehorende beestjes volgen binnenkort.”

De leuke diertjes die Christel bij elke letter maakte, kun je (nog) niet kopen. Deze komen binnenkort zegt Christel op haar Facebookpagina. Dus als je alles wilt hebben, moet je nog heel even geduld hebben. Maar er is meer! Naast de letters is de haakster ook bezig met cijfers!

"Ik kon even geen letter meer zien. Gelukkig zijn dit geen letters. 😊"
“Ik kon even geen letter meer zien. Gelukkig zijn dit geen letters. 😊”

De patronen kun je HIER kopen! Wij gaan proberen tot september te wachten op het boekje, maar dat is erg moeilijk, hahaha!

 

DenDennis geeft preview nieuw boekje

Op Instagram liet DenDennis weten dat hij met een nieuw boekje bezig is. Dit is een kleine berg, een van de patronen die in het nieuwe boekje gaat komen. Hoe schattig? Wij zijn nu al heel erg benieuwd!

safe_image

 

Welke amigurumi(‘s) heb jij gehaakt van DenDennis en Christel Krukkert?

 

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s