Bezige vingers

De bezige vingers Monique #9 – Tassen

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Monique haar werkjes zien.

Tas 4 op bestelling zwart wit 6

De bestelling van de AH Shopper

Zoals jullie zien op onderstaande foto’s is de bestelling inmiddels klaar, hetzij met enige vertraging vanwege de hittegolf. Want zeg nu zelf het was nu niet bepaald lekker weer om te haken. Niet voor mij in ieder geval, want ik plakte met recht vast aan mijn haaknaald en stoel hahahahaha. Komend weekend geven ze prachtig weer op met normale zomerse temperaturen. Dan ga ik wederom een poging wagen om de achterstand in mijn ‘to do haaklist’ in te halen. Nog even terug naar de bestelling, deze is vanmiddag afgeleverd. En ook deze dame was er erg blij mee. Ik zeg: Project geslaagd!

Tas 4 op bestelling zwart wit 7

Tas 4 op bestelling zwart wit 5

 

Bobble stitch tas

Met mijn tas ben ik in tussen een aantal toeren verder. Zoals je ziet heb ik hier de bobble stitch toegepast. Dat zijn zes samen gehaakte stokjes in één steek. Je sluit af met één losse en in de volgende steek een vaste. Daardoor krijg je dus zo’n leuke bobbel.

tas echt studio 3

 

tas echt studio 2

Het project omslagdoek ligt vooralsnog nog op dezelfde plaats 🙂 Dus misschien daarover meer in mijn volgend blog.

 

Heb jij doorgehaakt met de tropische temperaturen?

 

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

2 gedachten over “De bezige vingers Monique #9 – Tassen”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s