Inspiratie

Bijtring haken: 5 gratis haakpatronen

Kraamcadeautjes haken is altijd een goed idee. Het wereldwijde web staat vol inspiratie en ontwerpers die hun patroon gratis beschikbaar hebben gesteld. Omdat de keuze zo enorm is, hebben we 5 gratis haakpatronen gebundeld voor het haken van een bijtring.

gratis haakpatronen bijtring

1. Bijtring met strik – DutchLittleDots

Bron: DutchLittleDots – Irene Haakt

De perfecte bijtring om te geven als kraamcadeau of bij een babyshower! Het is neutraal qua vorm waardoor het een ideaal cadeau is als het geslacht nog een geheim is. Maak hem dan in het zwart, in een trendkleur of de favoriete kleur van de ouders. Echt een superschattige bijring!

Het gratis haakpatroon van DutchLittleDots: klik hier!

2. Bijtring met slaappopje – Haken@home

Bron: Haken@Home – Esther

Een mega schattige bijtring met een popje of, zoals Esther het noemt, Lieffies. Om verliefd op te worden! Je kunt de kleuren afstemmen op de babykamer, het geslacht of gewoon een neutrale kleur kiezen als het geslacht nog niet bekend is. Je kunt er ook gelijk een rammelaar van maken door een rammelkraal in het hoofdje te doen. Een perfect cadeau voor de babyshower of als kraamcadeau!

Het gratis haakpatroon van HakenAtHome: klik hier!

3. Bijtring met stoere leeuw – SugarySweetDesign

Bron: SugarySweetDesign – Marcha

Grrrrrruwelijk schattig is deze bijtring met leeuw van SugarySweetDesign. De perfecte bijtring voor stoere kindjes of bij een dierenthema in de babykamer. Maar eigenlijk is Lewis, zoals Marcha hem genoemd heeft, gewoon een super snoezig kraamcadeau. Als je een setje wilt maken, is er als kooppatroon ook een grote Lewis beschikbaar.

Naast de koning van de jungle heeft SugarySweetDesign nog veel meer gratis haakpatronen voor schattige bijtringen. Denk aan een wasbeer, vos met staart of een eenhoorn. Je kunt je echt uitleven voor iedere kersverse ouder!

De gratis haakpatronen van SugarySweetDesign: klik hier! Scroll even naar beneden om Lewis de Leeuw gratis te downloaden

4. Wolk van een bijtring – Loveliness

Bron: Loveliness – Petra

Bij een wolk van een baby hoort natuurlijk deze lieve wolken bijtring van Loveliness. Dat schattige gezichtje op de wolk kun je toch niet weerstaan?! Petra werkte de houten bijtring af met blauw, maar je kunt alle kanten op. Vooral als het geslacht nog niet bekend is, kun je de bijtring heel neutraal houden. Hierdoor is het ’t perfecte cadeau bij een babyshower of als kraamcadeau natuurlijk.

Het gratis haakpatroon van Loveliness: klik hier!

5. Olifant Otto – Stip&Haak

Bron: Stip&Haak – Herriët

Het is geen geheim dat wij dol zijn op de patronen van Stip&Haak. Maar ze heeft heel veel gratis haakpatronen zoals deze schattige Otto de Olifant. Je kunt er gelijk een rammelaar van maken door een rammelkraal in dat schattige hoofdje te doen. Super leuk voor zowel jongetjes als meisjes en qua kleur kun je gewoon alle kanten op.

Als je echt helemaal los wilt gaan, kun je de patronen van grote Otto en de mini Otto erbij kopen waardoor het echt een complete knuffelset wordt.

Het gratis haakpatroon van Stip&Haak: klik hier! Je kunt het haakpatroon aan je winkelmand toevoegen en de stappen volgen voor het ‘afrekenen’.


Wat haak jij zoal als kraamcadeautje? Laten we elkaar inspireren en deel het in de reacties hieronder!

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s