Bezige vingers

De bezige vingers Sharina #11 – Omslagdoek

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Sharina haar werkjes zien!

TOPJE3

Omslagdoek

In mijn vakantie wilde ik al mijn haakprojecten afmaken, maar ik heb er een beetje veel. Te veel, geloof ik, haha! Ik dacht dat ik met mijn omslagdoek al halverwege de tweede bol was. Niets blijkt minder waar te zijn. Het is een bol met heel veel looplengte en je kunt daardoor heel veel haken uit één bol. Heel erg fijn!

OMSLAGDOEK3

Ik heb weer een stuk of tien toeren gehaakt aan mijn zomerse omslagdoek, maar ik ga het zeker in de winter dragen als driehoek sjaal. Ik ga proberen dit project sowieso af te maken in de vakantie!

Zomerkleed

Ik kan met één been en mijn bips zonnen op het kleed, haha! Ik ben dus wel weer een stuk verder met het tweede blok. Dit blok haak ik ook met vasten en stokjes. Het vorige blok heb ik in het rond gehaakt, maar nu ben ik begonnen met 72 +1 lossen. Ook met haaknaald 8 mm. Ik heb nu een lapje ter breedte van mijn bovenbeen. Oftewel: met één been en mijn bips kan ik zonnen op mijn kleed. Een bemoedigende gedachte, hahaha!

BUITENKLEED 6

Kaartje

Deze week heb ik ook een klein haakprojectje gemaakt. Voor de Do It Yourself van afgelopen maandag hebben wij twee kaarten gescrapt met gehaakte applicaties. Ik vind het zo schattig! Wil je de andere kaart en de uitleg zien? Klik dan HIER!

DIYRESULTAAT

Nieuw avontuur

Met trots kan ik jullie melden dat het tweede naaiproject onder het naaimachine vandaan is! Het is een zomers topje van zwart kant. De voorkant is korter dan de achterkant. Ook heb ik de achterkant rond laten lopen. Samen met Haakheld Monique is het gelukt!

TOPJE

Het topje bestaat uit een voor- en achterpand en de mouwen zitten daar dus gelijk aan. Handig voor een beginner zoals ik!

TOPJE2

De volgende dag heb ik mijn nieuwe aanwinst gelijk aangehad. Ik ben er enorm trots op. Mijn sterrenschort heeft inmiddels de eerste kookvlekjes opgelopen. Dat is maar goed ook, want anders hadden de vlekken op mijn nieuwe topje gezeten, hahaha!

 

Met welk project ben jij nu bezig? Laat het ons weten 🙂

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s