Bezige vingers

De bezige vingers Sharina #42 – Sprankelend make-up tasje

Er zit weer een haakweek op! Elke keer laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Sharina haar werkje zien: het sprankelende make-up tasje uit het boek ‘Mooi van Draad’. 

Stiekem ben ik, naast haken, ook een klein beetje verslaafd aan make-up. Inmiddels heb een mooie collectie kwasten, oogschaduwpaletten, lipsticks en nog veel meer! Ik vind het heerlijk om de dag te beginnen met opmaken met naast mij een kop koffie en een Youtubefilmpje op mijn Ipad. Dit is toch wel een klein geheimpje wat ik met jullie wilde delen, omdat het alles te maken heeft met dit haakproject.

ByClaire Navy

Toen ik het boek ‘Mooi van Draad’ voor het eerst inkeek, zag ik gelijk het make-up tasje. Als je het verhaal hierboven hebt gelezen, snap je waarom ik als eerste dit make-up tasje wilde gaan haken. Zoals jullie weten ben ik gek op (azuur)blauw. Voor een make-up tasje vind ik een lichte kleur niet echt handig, want dat wordt toch al snel vies. Daarom koos ik ByClaire Sparkle in de kleur: Navy (321). Dat is een hele donkerblauwe kleur met subtiele donkerblauwe glitters. Ik gebruikte haaknaald 3,5 mm en wit kant om het make-up tasje af te maken.

Sprankelende eye-catcher

Ik heb al behoorlijk wat tasjes versleten door de foundationvlekken die er niet meer uitgingen. Laat ik het dan nog maar niet hebben over de duizenden glitters die overal op gingen zitten, haha! Dit gehaakte exemplaar wil ik gaan gebruiken tijdens weekendjes weg of voor in mijn tas. Oh ja, want daar heb ik ook de nodige producten inzitten, oeps! Vaak is dat een lipstick en mijn wenkbrauwpotlood.

Dan deel ik gelijk nog een geheimpje met jullie: mijn wenkbrauwen zijn zo blond dat je ze nauwelijks ziet. Ik teken dus bijna dagelijks mijn wenkbrauwen, maar het gebeurt regelmatig dat ik ‘m weer wegveeg gedurende de dag. Rondlopen met één wenkbrauw is ook zo raar, haha! Ik wil ‘m ook heel graag netjes houden, want ik vind ‘m zo leuk geworden. Het is echt een sprankelende eye-catcher 🙂

Wat is jouw favoriete kleur ByClaire Sparkle?

Lieve groetjes,

Advertentie

4 gedachten over “De bezige vingers Sharina #42 – Sprankelend make-up tasje”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s