Nieuws

Al het nieuws over ByClaire

Vanwege het verhuizen was het op De Haakhelden wat stiller. Ook Claire Boeter (ByClaire) is online soms wat stiller geweest, maar dat was niet voor niets. Het ByClaire garen is volledig vernieuwd en ze komt dit najaar met een nieuw boek. Hieronder lees je meer over alle nieuwtjes. 

Bron: ByClaire

Garen

Laten we met de garenlijn beginnen. De afgelopen tijd zag je vele aanbiedingen met het garen voorbij komen en was het zelfs op sommige plekken niet meer of moeilijk verkrijgbaar. De reden: een compleet nieuwe uitvoering van de garens. De katoenlijn is inmiddels al gelanceerd. Zes kleuren hebben plaatsgemaakt voor de nieuwe kleuren:

  • Vintage Pink (005)
  • Bright Pink (009)
  • Mauve (017)
  • Vintage Mint (025)
  • Vintage Green (028)
  • Silver Grey (052)

Bekijk HIER alle kleuren van ByClaire cotton. Ook de softmix (voorheen nr. 2) krijgt een nieuwe uitvoering met nieuwe kleuren. Het glinsterende Sparkle garen laat nog heel even op zich wachten, maar komt volgens Claire sowieso terug. Daarnaast komt er zeer binnenkort een vierde soort garen bij!

Nieuwe wikkel

Bij de katoenlijn liet Claire op haar blog al de nodige veranderingen zien. Het wikkel ziet er niet alleen anders uit, maar heeft ook twee nieuwe toevoegingen. Allereerst zit er een spaarzegel op die je moet uitknippen en bewaren. Wat je er mee kunt is nog een geheim.

Bron: ByClaire

Ook zit er een speciaal stukje op het wikkel met het kleurnummer, kleurbad en kleurnaam. Op de speciaal aangegeven plaats maak je een gaatje en knoop je een draadje van het garen omheen. Zo maak je een eigen kleurstaal. Zo kun je de kleurnummers altijd terugvinden, handig!

Boek

Claire komt ook met een nieuw boek. Het gaat heten ‘ByClaire Fashion’. Met dit boek kun je jouw eigen kleding haken, breien en borduren. Er staan dus vele patronen in voor kledingstukken, maar ook diverse accessoires.

Bron: Forte Creatief en ByClaire

Over het boek schrijft Claire op haar blog: “Wil je het liever uitbundig en kleurrijk maak er dan een ‘over the top’ item van, daar zijn de patronen uitermate geschikt voor! Pimp het met bloemen, gehaakte siersteken, geborduurde versieringen of vrolijke franjes.” Nog heel even geduld, want het boek komt pas dit najaar uit.

Blog en patronen

Naast haar boek, het garen en haar blog werkt Claire ook nog aan diverse nieuwe patronen. Het eerste gratis patroon heeft ze al naar buiten gebracht. Dat is een patroon voor een kleurrijk Boho mandje met tunisch gehaakt hengsel. De nieuwe katoenkleur ‘Vintage Green’ zit er ook in verwerkt. Het patroon kun je HIER vinden.

Er komen dus nog vele nieuwtjes aan! Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Lieve groetjes,

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s