Nieuws

Haakhelden bezoeken: Knit&Knot oktober 2018

Als de herfst aanbreekt, is de beursagenda altijd lekker vol. Ook dit weekend gingen we op pad, namelijk naar de Knit&Knot in Tilburg. Haakheld Sharina geeft je graag weer een impressie van onze dag!

Archieffoto knit&Knot (2017)

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op de eerste vlog/video! Ik kreeg meermaals de vraag of ik ook een verslag zou maken bij de Knit&Knot. Ik vind het stiekem nog steeds doodeng, maar ik doe het graag voor jullie. Het zal vanzelf wennen toch, haha!

Bekijk hieronder de vlog van de Knit&Knot oktober 2018!

Wil je al eerste nieuwe video’s zien? Dan is het handig om je te abonneren op het Haakhelden kanaal. Klik hier en klik vervolgens op de rode knop met abonneren. Het is helemaal gratis!

Ik hoop dat je het weer een leuke video vond. Ook hoor ik graag in de reacties hieronder of jij de Knit&Knot hebt bezocht en wat je ervan vond. Ik vind het super leuk om jouw reactie hier te lezen! 🙂

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

4 gedachten over “Haakhelden bezoeken: Knit&Knot oktober 2018”

  1. heel leuk filmpje sharina ! wat ik erg mooi vind is dat je bij de haakontwerpen van diverse ontwerpers in het balkje erbij zet wat en van wie het is! ik vond de beurs ook net zo gezellig als jullie maar idd zo druk! zo druk zelfs dat ik jullie niet eens gezien heb helaas. ik kijk uit naar je volgende vlog, groetjes esther xx

    Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s