Nieuws

Haakhelden bezoeken: CreaWeekend Gorinchem

Afgelopen vrijdag bezochten wij het CreaWeekend in de evenementenhal in Gorinchem. De vorige editie was nog heel erg gericht op kaarten maken. We hebben daarom ook erg getwijfeld of we daarom naar Gorinchem zouden rijden. We hoorden dat deze editie van de beurs een andere opzet zou hebben. Wat waren onze ervaringen? We nemen jullie graag mee over de beursvloer!

Persfoto van CreaWeekend

Het CreaWeekend is een beurs voor verschillende hobby’s. Zo staan er veel stands voor kaarten maken, maar ook is er veel aandacht voor de bulletjournal. We zagen ook een heel bijzondere kraam met een soort fantasy achtige landschappen dat super mooi was gemaakt.

Haakheld Sharina heeft haar nieuwe camera meegenomen om ons bezoek te filmen. Bekijk hieronder de video. Veel kijkplezier!

Omdat Sharina veel heeft gefilmd, zijn we eigenlijk vergeten foto’s te maken, oeps! Wat je in  de video niet ziet, is ons bezoek aan een stand van Atelier Wilma Creatief. Zij verkoopt allerlei creatieve benodigdheden, maar heeft de nadruk gelegd op vilt. Ze gaven een demonstratie van naaldvilten en dat zag er ontzettend leuk uit. Met deze techniek kun je dus ook diertjes maken.

Op de stand stonden daarvan verschillende voorbeelden, zo schattig! Daarom heeft Haakheld Sharina besloten om een startpakket mee te nemen én een pakket voor vilten hondjes. Wie weet dat daar ooit nog een blog over komt, haha!

—–

Heb jij wel eens het CreaWeekend bezocht? We zouden het leuk vinden als je het ons laat weten in de reacties hieronder :-)!

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina en Haakheld Monique

Advertentie

6 gedachten over “Haakhelden bezoeken: CreaWeekend Gorinchem”

 1. Leuk iets uit Gorinchem te zien. Ik heb er vier jaar gewoond. Leuke stad. Woon nu ook nog in de buurt (18 km ongeveer). Ik zal de volgende keer ook maar eens naar de beurs gaan.
  Liefs, Cecile.

  Like

  1. Hi Cecile,
   Wat toevallig! Ja absoluut! Het is voor ons met 20 minuten ook goed aan te rijden 😊
   Het CreaWeekend is best regelmatig, als ik het goed zeg, 2x per jaar.

   Fijne donderdag 😘

   Lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

 2. Ooit zijn wij bij het creaweekend geweest, maar dan in harderberg. Dat is ons toen zo tegengevallen dat we nooit meer naar een creaweekend zijn gegaan haha. Leuk filmpje hoor.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s