Nieuws

Win de Calma Llama!

Van Pera & Pasha mogen we twee Calma Llama’s weggeven! 😍 Het is niet alleen een stressbal, maar helpt ook om kramp tegen te gaan tijdens het haken/breien. En jij kunt er een winnen! Lees snel verder voor meer informatie!

Oscar van Pera&Pasha heeft een video gemaakt waarin hij meer vertelt over de Calma Llama. Inmiddels is het schattige beestje onderdeel geworden van hun assortiment.

Meedoen aan de winactie

We mogen twee lama’s verloten, hoe gaaf! We verloten er 1 via ons Youtubekanaal en de andere verloten we via onze Facebookpagina. Aangezien het dus via twee kanalen loopt, wilden we graag alle informatie nog even op een rijtje zetten.

Meedoen via Youtube

Aangezien steeds meer mensen hun Facebook hebben verwijderd, verloten we ook een lama via ons Youtubekanaal. Daar kun je eenvoudig meedoen door te abonneren op ons kanaal en een reactie achter te laten waarin je vertelt dat je meedoet. Abonneren is helemaal gratis en dan blijf je op de hoogte van onze nieuwste video’s.

Haakheld Sharina heeft een super korte winactie video opgenomen met alle informatie over de Youtube. Deze kun je HIER bekijken en dan kun je ook gelijk de twee stappen uitvoeren.

Meedoen via Facebook

Ondanks dat vele mensen niet meer op Facebook zitten, hebben we een trouwe groep volgers op onze pagina. Deze groep willen we zeker niet overslaan en daarom kun je ook meedoen via Facebook. Uiteraard mag je ook via beide kanalen meedoen! We hebben ook dit keer de winactie laagdrempelig proberen te houden. Je vindt het bericht met de uitleg op onze pagina: https://www.facebook.com/haakhelden/.

Algemene informatie

  • Meedoen kan vanaf NU (maandag 18 november)
  • De winactie sluit op maandag 25 november 2019 om 18.00 uur
  • De Facebook winnaar maken we op dinsdag 26 november bekend op onze Facebookpagina
  • De winnaar via Youtube maken we bekend middels een reactie onder de winactie video
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan toestemming aan je ouders om mee te doen.

Heel veel succes als je deelneemt aan de winactie!

Lieve groetjes,

Haakheld Monique & Haakheld Sharina

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s