Bezige vingers, Nieuws

YLA Box 37: Hide & Seek

Na een hele periode besloot ik weer een abonnement af te sluiten op de YLA Box. Voor de 37ste box was de ontwerper namelijk Christel Krukkert! Zeker in het begin van mijn haakjaren heb ik veel van haar gehaakt en ik kon de verleiding daarom echt niet weerstaan. Vandaag laat ik de inhoud van de box zien en alvast een eerste resultaat!

De box wordt altijd de 28ste verstuurd. In dit geval viel dat op zondag en ging maandag de 29ste ook mijn doos mee naar PostNL. Helaas is het daar nog altijd mega druk. Mijn box en ik hebben dus eventjes moeten wachten op elkaar. Afgelopen vrijdag kreeg ik ‘m binnen!

Netjes dit papiertje losmaken van de sticker is bij mij nog nooit een succes geweest, haha! Maar het gaat tenslotte om de inhoud.

Met het thema Hide&Seek had ik het vermoeden dat de box in paasthema zou zijn. En dat klopte!

Wat een mega schattig mandje! Wat een frisse kleuren! Dat felgekleurde cadeautje in dat stippenzakje trekt wel erg de aandacht he? Tijd om die uit te pakken!

Ik kan alleen maar zeggen: hoe schattig?!

De volledige inhoud

Voordat ik je mijn paasmandje laat zien, zet ik nog even de gehele inhoud van YLA Box 37 op een rijtje:

 • 2 bollen Schachenmayr Catania katoen in de kleur bruin (179)
 • 1 bol Schachenmayr Catania katoen in de kleur lichtbruin (404)
 • 1 bol Schachenmayr Catania katoen in de kleur groen (418)
 • 1 bol Schachenmayr Catania katoen in de kleur roze (246)
 • Veiligheidsoogjes
 • Fiberfill vulling
 • Het patroonboekje
 • Haaknaald 2,5 mm
 • Steekmarkeerder met een klein vogeltje
 • Zakje paaseitjes
 • Decoratieve paashaasjes
 • Bloemsteker met vogelhuisje
 • Thee (lemon green) met chocolaatjes

De totale waarde, zo staat op het briefje, is: €39,68.

Haken, haken, haken

Vrijdag kreeg ik dus de box en het was afgelopen zondag al Pasen. Dat wordt nog even doorhaken dacht ik. Het is mij niet gelukt het hele project af te krijgen, maar ik ben toch een heel eind gekomen.

Tadaaa, het mandje is af! Het was best een groot project aangezien het mandje dubbelzijdig is en je zowel de buiten- als de binnenkant in één keer haakt. Toen ik maandagochtend de foto maakte zag ik ineens dat er ‘iets’ niet klopte. Pas toen viel het mij op de mijn strik een toertje mist en dus smaller geworden is. Maar ach, ook zo vind ik ‘m hartstikke leuk.

Het haasje heeft vooralsnog alleen een snuitje, maar ook die ga ik de komende tijd op mijn gemakje afmaken. Eén ding weet ik zeker: ik ben in ieder geval ruim op tijd klaar voor Pasen volgend jaar, haha!


Wat heb jij gehaakt voor de Pasen? Zou het super leuk vinden als je het deelt in de reacties hieronder!

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

2 gedachten over “YLA Box 37: Hide & Seek”

 1. Hoi Sharina,
  Een geweldig leuke paasmand, alleen de kleuren vind ik jammer genoeg niet zo bi. Maar ja, smaken verschillen. Ik heb ook ooit een enige “paashaasmand” gehaakt. Van twee resten wol, dus die kwam niet zo duur uit. Jammer, dat we hier nooit een fotootje kunnen laten zien.
  Lieve groetjes, Cecile.

  Like

  1. Hi Cecile,
   Super leuk dat je reageert! Normaal zijn het ook niet zo mijn kleuren, maar zo voor de Pasen vind ik het altijd wel leuk. 😄 Dat is altijd het ‘gevaar’ van een verrassingsbox natuurlijk, haha!
   Ahh ja dat is altijd erg jammer want ben super benieuwd! 😔 Stuur de foto gerust via een bericht op Facebook of per mail op haakhelden@gmail.com 🤗

   Lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s