Nieuws

Nieuwe en aankomende haakboeken – Deel 2

Vorige week deelden we al 5 nieuwe of aankomende haakboeken. De lijst was nog veel langer. Daarom vandaag het tweede deel!

Bron: Forte Creatief

Happy Outdoor Living van Lisanne Multem (Happy Handmade Living)

Lisanne heeft al meerdere mooie boeken op haar naam staan en haar eigen tijdschrift ligt in de winkels. Samen met haar team is er nieuwe haakboek verschenen: Happy Outdoor Living.

Zoals de naam doet vermoeden gaat het dit keer over haakprojecten voor in de tuin, op het balkon en het gazon. Dit keer geen mix van technieken, maar volledig gericht op haken.

Van kussens voor de tuinstoelen, een tafelkleed, onderzetters, lantaarns tot een volledige tipitent. Dat is een kleine selectie wat je kunt vinden in dit boek.

Happy Outdoor Living is al verkrijgbaar.


Bron: Livres de Louise / Freubelweb

Camping Crafts van Tante Setje

Op reis zonder een creatief project? Wij kunnen het ons al bijna niet voorstellen, maar Tante Setje helemaal niet. Speciaal voor vakantie (op de camping) heeft ze haar creativiteit gebundeld in het boek Camping Crafts.

Met 24 vrolijke freubels (haken, breien en meer) is er genoeg te doen in de (sta)caravan, ligstoel aan het zwembad of gewoon in je eigen zonnige tuin.

Camping Crafts verschijnt half juni 2021.


Bron: Luitingh-Sijthoff / l.s. Amsterdam

Het Grote Kersthaakboek met Mr. Cey

Het warme weer moet nog komen, maar toch is er al een klein beetje Kerst op komst met het aankomende boek van Mr. Cey.

Het Grote Kersthaakboek bevat 25 projecten uit allerlei categorieën. Van een kerstdeken en een foute trui tot placemats en andere decoratie zoals kerstballen.

Het boek verschijnt in juli dus ook tijdens de heetste dagen kun je alvast beginnen. Dan weet je zeker dat je op tijd bent voor Kerst, haha!

Het Grote Kersthaakboek met Mr. Cey verschijnt op 28 juli 2021.


Bron: Kosmos uitgeverij

Onesiegurumi van Sascha Blase-van Wagtendonk

Het in elkaar zetten van amigurumi’s is, naast draadje afwerken, voor veel hakers een van de meest vervelende klusjes van hun hobby. Maar wat als dat niet meer hoeft?

We hebben wel vaker patronen gezien waarin je niet meer alle onderdelen in elkaar hoeft te zetten. Sascha heeft volledig uitgepakt en heeft lieve beestje ontworpen zonder naaiwerk. Geen enkel onderdeel hoef je er met de hand op te naaien.

Deze patronen noemt ze ‘Onesiegurumi’ en enkele zijn al los bij haar verkrijgbaar. In augustus komen alle haakpatronen gebundeld in een boek uit.

Onesiegurumi verschijnt op 31 augustus 2021.


Bron: Pera & Pasha

Eten voor knuffels haken – Niki Peeters

Met het ontwerp Bir zijn er al vele avonturen beleefd. Maar nu kun je voor hem, en natuurlijk andere lieve knuffels, eten haken.

Je kunt helemaal uitpakken, want er komen 43 patronen in dit boek. Dus ontbijt, lunch en een 7-gangendiner? Geen probleem, er is genoeg lekkers te haken!

Eten voor knuffels haken verschijnt in september 2021.


Bron: Luitingh-Sijthoff / l.s. Amsterdam

Haken à la Bloemen van Karin Bloemen

Naast zingen kan Karin Bloemen ook haken. Sterker nog, in oktober komt haar haakboek uit.

Ze is een kleurrijke persoonlijkheid en met de ondertitel ‘Squares & Colors’ weten we dat we veel kleur, en (granny)vierkantjes, kunnen verwachten.

Haken à la Bloemen verschijnt op 19 oktober 2021.


Naar welk haakboek kijk jij het meeste uit of heb je inmiddels al besteld? Laat het weten in de reacties hieronder!

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s