Nieuws

Zij haakten nog lang en gelukkig

In de haakwereld gebeurt er altijd heel veel. Zo komt er een tijdelijk amigurumi museum, maar ook sprookjes komen tot (haak)leven. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Museum

De winkel Knotten in Delft is op zoek naar haaksters die hun amigurumi’s uit willen lenen voor een tijdelijk museum. Het is de bedoeling dat hun workshopruimte helemaal gevuld is met deze vrolijke knuffels. Ze hebben al een mand vol die uitgeleend zijn door onder andere Christel Krukkert, Tessa van Riet-Ernst en DenDennis! Je kunt meedoen door jouw amigurumi af te geven in de winkel. In juli kun je jouw haakwerk weer ophalen.

Wanneer kun je al die creaties bewonderen? Op zaterdag 23 mei wordt het ‘museum’ geopend. Die ochtend kun je tussen de gehaakte knuffels een workshop volgen zodat je zelf ook aan de slag kunt met amigurumi’s. Leuk!

Van 23 mei t/m 27/28 juni 2015 kun je de beestje bewonderen in Delft aan de Voldersgracht 23. 

 

Er was eens…

Het nieuwe haakboek van Tessa van Riet-Ernst, bekend van Woolytoons, komt begin juni uit! Het 120 pagina’s tellende boekje staat vol sprookjesfiguren bekend van acht verschillende sprookjes. De verhalen staan er ook in, maar hebben allemaal een onbekende twist. De grote, boze wolf is eigenlijk maar een sulletje. Dat belooft wat!

 Op Bol.com kun je het boekje ‘Amigurumi Sprookjes’ alvast reserveren.

 

ABC wij haken mee

Christel Krukkert komt binnenkort ook met een nieuw boekje. Dit keer staat het vol met 3D-letters. In de reacties op haar Facebookpagina zegt een dame dat het boekje in september uitkomt. We moeten nog heel even geduld hebben, maar wij zijn in ieder geval al heel erg benieuwd!

“De W is van Walvis, de X is van..?”
“De J is van Joepieweeréénklaar! En van Jaguar natuurlijk”, zegt Christel op Facebook.

 

Wat is jouw favoriete haakboek?

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

5 gedachten over “Zij haakten nog lang en gelukkig”

 1. Ik ben blij te horen dat er weer een nieuw boek van dendennis uit komt. Ik heb zijn eerste twee boeken en heb angsthaas al zeker vier keer gehaakt. Hij wordt door iedereen zeer enthousiast ontvangen, ze zijn erg blij met hem. Ik hoop dat Bill the black rooster in het nieuwste boek komt te staan, vind ik erg leuk! Ik wens je veel succes met het derde boek (nog in wording).

  Groetjes,

  Marjolein

  Like

  1. Beste Marjolein,
   Wij kijken ook enorm uit naar alle leuke boekjes die uit gaan komen! In het nieuwe boek van DenDennis komen 25 patronen van schattige amigurumi’s en het komt in oktober uit! Via zijn Facebook en zijn Instagram houdt hij iedereen op de hoogte! Natuurlijk houden wij het haaknieuws ook goed in de gaten :)!

   Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s