Bezige vingers

De bezige vingers Sharina #19 – Snuf

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Sharina haar werkje zien!

SNUF 1

Nog heel even en dan horen we het nummer ‘Flappie’ weer op de radio. Als kind vond ik het echt een vreselijk nummer. Ik zag het arme beestje in z’n kooitje al zitten. Dus heb ik nu een konijn gehaakt en deze komt niet op het kerstmenu, haha! Snuf het konijn is ontworpen door Herriët van Stip&Haak. Het is een makkelijk patroon en zeker geschikt voor de beginnende haker.

Verloop

Ik heb Snuf wel een eigen draai gegeven. Ik heb katoen gebruikt die verloopt van kleur. Van wit naar donkerbruin. Dat geeft wel een heel apart effect. Het garen dat ik heb gebruikt is Katia Capri print kleur 052.Voor de voorkant van de snuit heb ik een effen garen gebruikt dat past bij de rest. Dat is Phildar coton 3. De kleur is perle. Gehaakt met naald 2.5 mm.

‘Breien’

Ik heb wel in mijzelf moeten lachen, want toen ik begon aan Snuf zat ik in de voetbalkantine. Mijn vriend had een wedstrijd, maar het regende en waaide nogal hard. Ik dacht: ja leuk, maar ik ga binnen zitten en haken. Enorm veel mensen spraken mij aan. En met mensen bedoel ik jongens van een jaar of twintig. Die vonden het wel interessant. Tja, ze zien niet elke dag een blonde dame ‘breien’ in de voetbalkantine. “Nee, ik brei niet. Ik haak!” Ach, wij weten wel beter, haha!

Snuf is nog niet klaar, want hij moet nog vier pootjes en een staart krijgen. Die komen er nog aan. Als ‘ie klaar is, zal ik een foto plaatsen op Facebook en Instagram!

 

Wat is jouw openbare haakplaats?

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

Een gedachte over “De bezige vingers Sharina #19 – Snuf”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s