Nieuws

Wat brengt 2016 op haakgebied?

Er staan voor 2016 weer veel nieuwe boekjes op de planning. Maar ook beginnen er weer nieuwe Crochet Alongs. wij zetten alle nieuwtjes op een rij!

haakhelden logo

Zoomigurumi

Halverwege februari komt Joke Vermeiren met een nieuw zommigurmi boek. Dit is alweer het vijfde deel in de serie. Hoewel het nog even duurt kun je het boek wel al reserveren bij Bol.com.

Bron: Bol.com

Circus

Aan het eind van het jaar zal er ook een amigurumi circusboek uitkomen van Joke. Op haar website www.amigurumipatterns.net hebben hakers van over de hele wereld hun circuscreatie in kunnen sturen. De bezoeker heeft daarna kunnen stemmen. De winnaars zijn inmiddels bekend. Zo heeft Christel Krukkert de derde plaats behaald met Dendennis vlak achter zich op de vierde plaats. De uitslag kun je HIER vinden!

Christel Krukkert

Op Facebook geeft Christel vaak een update over haar boeken en projecten. In december plaatste ze een foto van een boekcover. Daarop stond: Amigurumi cijfers.

Bron: Christel Krukkert

Haar ABC-boek is in 2015 uitgekomen en er komt dus dit jaar een vervolg met cijfers. Wanneer precies is (nog) niet bekend. Op Facebook zegt ze dat het in het voorjaar wordt.

Dendennis

Deze haakheld houdt het nog even spannend. In het interview dat wij met DenDennis hadden tijdens de amigurumidag zei hij: “Ik laat niet zo snel meer iets los over mijn nieuwe projecten. Daar is in het verleden iets teveel misbruik van gemaakt. Vandaar dat ik ook pas op het laatste moment heb aangegeven dat ik ook borduurpakketten heb ontworpen. Maar hoe dan ook komt er in 2016 een nieuw boek aan en nog meer borduurpakketten.” Wij zijn benieuwd!

DSC_0010 (800x532)
Bron: DenDennis

Op de plank….

Er zijn ook nog andere ontwerpers waarvan we weten dat ze met iets bezig zijn, maar het fijne weten ook wij nog niet. Op de amigurumidag liet Tessa weten bezig te zijn met een boek. Het zou totaal iets anders worden. Meer kon ze nog niet zeggen. Alleen dat het boek in het voorjaar in de winkels zal liggen.

Annemarie Arts zegt in de kerstspecial van Koffie en Wol “druk aan de haak te zijn.” In mei of juni komt ook zij met een nieuw boek. Tot slot weten we ook van Janneke Assink, van Jip by Jan, dat ze bezig is met een boek. We zullen geduld moeten hebben. Het is in ieder geval een goed vooruitzicht dat er zoveel nieuwe boekjes aankomen!

Nieuw jaar, nieuwe deken

In het begin van het jaar starten er ook vaak nieuwe Crochet Alongs (CAL’s). De Mix&match-CAL begint op vrijdag 8 januari.  Het wordt een langwerpige deken! Meer informatie vind je HIER.

Mix & match. Bron: creamijn / scrapsels van Jolanda

Ook de site Lossen & Vasten gaat ook bijna starten met een CAL. Op vrijdag 8 januari gaat in de avond het eerste patroon online! Ook dit wordt een langwerpige deken. Meer informatie vind je HIER.

Bron: Lossen & Vasten

 

Nog op de plank…

Mr. Cey, van Pera en Pasha, heeft op zijn facebookpagina laten weten dat ook hij met een CAL komt. Daar schijft hij namelijk: “Druk bezig met het ontwerpen van een nieuwe CAL die in het eerste kwartaal van dit jaar online komt.”

Inspiratie

Weer genoeg om te doen dit jaar. Er komen weer veel boeken uit en ook weer mooie Crochet Alongs. Maar wat er ook aan gaat komen, is onze winactie! Omdat De Haakhelden binnenkort 1 jaar bestaat, gaan wij een heel mooi pakket weggeven. Foto’s en de actie zelf komen nog. Oké, een klein tipje dan: je kunt er een heel mooi project mee maken!

 

Welk boek wil jij echt gaan bemachtigen?

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s