Nieuws

Het jaar 2015 van De Haakhelden

Bij elke jaarwisseling hoort natuurlijk een jaaroverzicht. Lees was 2015 ons gebracht heeft!

haakhelden logo

Het was ons eerste blogjaar en in 2016 gaan wij ook gewoon door! Dat we elke maand ongeveer duizend mensen mogen ontvangen op onze site, vinden wij ontzettend leuk. We willen jullie dan ook als eerste ontzettend bedanken voor de leuke reacties op onze berichten!

Best gelezen #1

Het best gelezen bericht was dat over de Lily pond blanket. Dit was een Crochet Along (CAL) georganiseerd door wolmerk Stylecraft. De deken is ontworpen door Jane Crawfoot, een Engelse haakster. Na lang wikken en wegen besloot Haakheld Sharina zich ook te wagen aan deze Cal. Tot op heden is deze niet klaar, maar ze heeft wel een ander leuk idee ermee. Dat onthult ze volgend jaar.

CAL 6

Best gelezen #2

Op de tweede plaats van ‘best gelezen berichten in 2015’ staat een speciale ‘Hakers aan het Woord’. In deze rubriek hebben wij bekende en minder bekende hakers een podium willen bieden om hun passie en foto’s met ons en onze lezers te delen. Maar op 11 mei hadden wij Lia Rozendaal aan het woord. Dit is de eigenaresse van wolwinkel het Koperdraadje. Samen met haar organiseerden wij een hele toffe winactie die een erg groot succes is geworden.

Koperdraadje1

Best gelezen #3

Op nummer drie staat het bericht over Tunisch haken. Want is het nou eigenlijk breien of haken? Het korte antwoord: het is het allebei. Het langere antwoord kun je vinden in het bericht, haha! Deze techniek is erg leuk om uit te proberen en bleek ook erg populair. Het afgelopen jaar maakte het tijdschrift Simply Haken een special over deze techniek en in andere nummers stonden er ook patronen voor deze techniek in.

BEZIGE VINGERS SHARINA 4

In 2016…

  • Gaat Haakheld Sharina hopelijk alle onafgemaakte projecten (bezigevingersvansharina) afronden. Zoals het zomerkleed (oeps!). Dat is haar goede voornemen voor 2016.
  • Gaat Haakheld Monique ook tussendoor eerst haar onafgemaakte projecten (bezigevingersvanmonique) afronden. Maar in 2016 wil zij echt de assepoester, kip katrien en een te schattige sleutelhanger van Monique Vos haken.
  • Komt er weer een hele leuke winactie aan! Daarover in 2016 meer!

Wij vonden het in ieder geval ontzettend leuk om evenementen te bezoeken, hakers te interviewen en berichten te schrijven voor jullie. Hopelijk hebben jullie ook net zoveel leesplezier gehad als wij met het schrijven daarvan!

Heb jij een leuk idee voor een artikel? Laat het ons gerust weten! Wij wensen jullie een prettige jaarwisseling en een creatief 2016! 

haakhelden logo

Advertentie

2 gedachten over “Het jaar 2015 van De Haakhelden”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s