Hakers aan het woord, Nieuws

Verslag: boeklancering ‘Dendennis zoekt zijn knuffel’

Het nieuwste boek ‘Dendennis zoekt zijn knuffel’ is uit! Afgelopen zaterdag was Dendennis bij wolwinkel Echtstudio om te signeren. Wij zijn een kijkje gaan nemen en liepen ook nog een andere special guest tegen het lijf.

DENDENNIS 5

Sinds 8 maart ligt het boek officieel in de winkel, maar wij vinden het toch leuker om dan een gesigneerd exemplaar te hebben. Daarnaast is het ook een goed excuus om een bezoekje te brengen aan wolwinkel Echtstudio waar we uiteraard niet met lege handen vertrokken, haha!

DENDENNIS 4

Hier waren de mandjes nog niet eens helemaal gevuld. Na deze foto hebben we nog meer geshopt, haha! Naast het boek van Dendennis namen wij ook gelijk ‘Zoomigurumi 5’ en ‘Kransen haken’ mee.

DENDENNIS 1

Rond 12 uur stond alles klaar aan de signeertafel.

DENDENNIS 6

Dendennis was er helemaal klaar voor. Al snel werd het drukker en de fans kwamen geleidelijk aan binnen. Wij sloten netjes aan in de rij om ons exemplaar te laten signeren.

DENDENNIS 7

Een interview kon natuurlijk niet uitblijven. We hebben even gewacht tot een stiller moment. Haakheld Sharina zette haar radiorecorder aan en pakte haar kans. Tijdens het interview zag ze ineens een andere special guest langslopen. Deze persoon heeft ook nog een leuk nieuwtje voor jullie. Beluister het interview met Dendennis en deze special guest hieronder:

Onze shopwinst bestond verschillende bollen katoen, bollen Stylecraft special DK, veiligheidsogen en drie boeken. Goed geslaagd dus!

 

Welke amigurumi’s heb jij al gehaakt van Dendennis?

Groetjes,

haakheldensamen

Advertentie

3 gedachten over “Verslag: boeklancering ‘Dendennis zoekt zijn knuffel’”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s