Bezige vingers

De bezige vingers Sharina #24 – Guusje Giraf

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Sharina haar werkje zien!

GIRAF 3

Ik heb ruim drie jaar in een studentenhuis gewoond. Toen ik ging verhuizen, heb ik mijn – inmiddels oud – huisgenootje beloofd een afscheidscadeau te haken. Zij koos voor dit schattige girafje. Ook het katoen heeft ze zelf uitgezocht. Leuk is Guusje geworden, hè?

GIRAF 2

Op deze foto heeft Guusje nog maar twee stippen, maar ik heb toch nog een ‘bruin vlekje’ gemaakt voor op zijn buik.

GIRAF 5

Het patroon is van Christel Krukkert en is te vinden in het magazine ‘Aan de Haak 2’.

GIRAF 4

Oorspronkelijk is Guusje gehaakt met dikker katoen en een grotere haaknaald. Toch haak ik amigurumi’s het liefst met haaknaald 2,5 mm en katoen dat daarvoor geschikt het. Daardoor is Guusje iets kleiner uitgevallen, haha!

GIRAF 6

Dit keer heb ik ‘gekleurde’ veiligheidsoogjes gebruikt. Dus deze hebben een bruine iris en een pupil. Schattig! Die heb ik gekocht bij wolwinkel ’t Koperdraadje in Alblasserdam. Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt:

  • Geel: byClaire nr. 1 (kleurnummer: 2180)
  • Donkerbruin: SMC Catania (kleurnummer: 0162)
  • Wit: Phildar coton 3 (kleur: perle)

GIRAF 1

Mijn oud-huisgenootje vindt haar cadeautje helemaal leuk! Ik heb haar gelijk foto’s gestuurd. Guusje mag nog even schitteren in de woonkamer voordat ‘ie naar zijn nieuwe ‘baasje’ gaat, haha!

Haak jij wel eens een cadeautje voor iemand?

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s