Nieuws

Wie jarig is, trakteert!

Door alle gebeurtenissen van de afgelopen maand zijn wij bijna ons jubileum vergeten. Een jaar geleden begonnen wij dit blogavontuur. Haken is onze grote passie en we wilden graag aan de buitenwereld laten zien wat wij maken. En toen hadden wij ineens ons eigen plekje op het wereldwijde web. Deze mijlpaal willen wij graag met jullie vieren met een mooie winactie!

WINACTIE 2

Voor deze actie hebben we een mooi haakpakketje voor jullie samengesteld. Alles zit erin om een leuke omslagdoek of sjaal te haken voor de koude avonden. En geloof ons: het is een heel mooi pakket! Laten we beginnen bij de bolletjes. Vier bollen Rico Design – Creative Melange Glitz. Met dit garen maakte haakheld Monique vorig jaar een poncho. Dat bracht ons op het idee voor dit haakpakket.

Te winnen pakket:

Garen

Wij hebben gekozen voor vier bollen met niet al te felle kleuren en een met dun glitterdraadje erin. Even wat algemene informatie over deze snoepjes:

  • 49 % wol , 47 % Acryl en 4 % Polyester
  • 50 gram
  • Looplengte: 100 meter

WINACTIE 5

Haaknaald

Deze wol kun je haken met naald 6 of 7 mm. De sjaal of omslagdoek moet soepel moet vallen dus haaknaald 7 mm is aan te raden. Voor dit pakket hebben wij gekozen voor onze favoriet: knit pro waves! Maar er zit nog meer in het pakket!

Speld

Om een omslagdoek comfortabel te dragen hebben wij ook zo’n schuifspeld in het pakket gestopt. Hiermee kun je de omslagdoek of sjaal om een leuke manier sluiten.

WINACTIE 3

Mandje

Tot slot moet je natuurlijk ook nog ergens de bollen bewaren. Daarom zit dit leuke ombre mandje ook nog in het haakpakket. Het mandje loopt van zwart naar licht grijs. Er passen lekker wat bolletjes in én het staat ook nog leuk in de woonkamer.

Nog even één keer samenvatten. Het pakket bestaat uit: 4 bollen wol, haaknaald 7, een schuifspeld én het metalen mandje. En dat kan allemaal voor jou zijn!

WINACTIE 4

Winactie

Wij gaan dit pakket verloten als we 750 likes hebben op onze Facebookpagina. Om kans te maken hoef je eigenlijk maar heel weinig te doen:

  1. Geef onze Facebookpagina een duimpje omhoog (liken kan hier)
  2. Laat in een reactie op Facebook weten dat je meedoet én vertel ons wat voor blogartikel jij graag wilt lezen op onze site.

Deel ons bericht op Facebook onder jouw vrienden om extra kans te maken. Dit MAG je doen, maar is NIET verplicht. Als je je vrienden laat weten van onze winactie, zet het bericht dan wel even openbaar zodat wij kunnen zien dat jij het hebt gedeeld. Vergeet niet: hoe meer jullie delen, hoe sneller je weet wie er wint, haha!

Wij kijken uit naar jullie reacties!

Groetjes,

haakhelden

—-

Extra informatie:

Als we de 750 likes hebben gehaald, laten wij op Facebook weten wanneer wij de winnaar bekend maken. De namen gooien wij allemaal in de hoge hoed. De mensen die onze actie OPENBAAR gedeeld hebben op Facebook, stoppen wij natuurlijk twee keer in deze hoed zodat ze daadwerkelijk extra kans maken.

Advertentie

2 gedachten over “Wie jarig is, trakteert!”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s