Bezige vingers

De bezige vingers Monique #29 – Amigurumidag Crochet Along 2016

Er zitten weer een paar haakweekjes op! Elke keer laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Monique haar werkje zien.

FLAMINGO 1

Ondanks het feit dat mijn #bezigevingers met veel projecten tegelijk bezig zijn, wil ik toch graag dit project met jullie delen. Patroon nummer 1 van de Amigurumidag Crochet Along 2016, die op 15 juni van start ging, was: De Flamingo!

FLAMINGO 2

GAREN

Ik gebruikte voor het snaveltje zwart Capri van Katia kleurnummer: 82128. Wit Cotone van Lana Grossa kleurnummer: 022. Voor het lijfje Capri van Katia kleurnr. 82121 en Cotone van Lana Grossa kleurnr. 002. Haaknaald 2,5 mm.

GEHEIM

FLAMINGO 4.jjpg

Er worden bij deze patronen natuurlijk geen foto’s gedeeld, omdat het van tevoren nog geheim is wat je gaat haken. Op de facebookgroep werden al binnen een paar uur foto’s gedeeld van deze schattige dieren die klaar waren. Geheim onthuld haha!! En de Haakhelden kunnen en wilden niet achterblijven 🙂 Je kunt er voor kiezen om net als ik het patroon wat later te haken zodat je weet ‘wat’ en ‘in welke kleuren’ je de amigurumi wilt gaan maken.

FLAMINGO 3

PATROON & PRIJSVRAAG

Aan deze CAL is een prijsvraag verbonden: een stapel nieuwste gesigneerde haakboeken en een shoptegoed bij Echtstudio van €50,00.  En nu komt gelijk het volgende dilemma: Wie heeft dit patroon bedacht? Wie van de acht patroonschrijvers uit het Amugurumi Dreamteam? Ik vermoed zelf Christel  of  Tessa . We zullen het pas 8 oktober weten 🙂 Inmiddels staat patroon nr.2 ook al online en komt het derde patroon op 12 juli 2016 online.

 

Doe jij ook mee aan de Amigurumi CAL?

Groetjes,

haakhelden

 

Advertentie

4 gedachten over “De bezige vingers Monique #29 – Amigurumidag Crochet Along 2016”

  1. Ik leg nu pas de link met jullie blog en jullie account op Instragram 🙃. Lekker snel ook haha. Maar wat is je flamingo leuk geworden! Ik heb hem opgeslagen om hem later te maken. Ik ga eerst jullie blogs terug lezen!

    Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s