Nieuws

Haakhelden vinden leuk: ByClaire Fair in Echtstudio

De tweede editie van de ByClaire Fair werd afgelopen zaterdag gehouden bij Echtstudio. Die dag kreeg een dik kruis in onze agenda’s en zaterdagochtend stapten we in de auto op weg naar Alphen a/d Rijn. 

claire-8

ByClaire is een bezig bijtje. Onlangs kwamen de nieuwste kleuren van haar katoenlijn uit, maar dat was niet het enige. Inmiddels ligt er een nieuw boek: ‘Klein Haakgeluk’, de agenda voor 2017 is uit en de ByClaire nr. 2 wordt uitgebreid met acht nieuwe kleuren. Al deze nieuwe ontwikkelingen waren afgelopen zaterdag te zien.

claire-15

Iets na 11 uur stappen we de winkel in. Zoals we gewend zijn, pakken we een mandje. Als eerste gingen we het nieuwe boek bekijken: ‘Klein Haakgeluk’. Hieronder zie je verschillende foto’s van projecten uit dit boek.

claire-3

Echt heel schattig die kleine kledingstukjes en tasjes en dergelijke. Claire heeft ook alle projecten meegenomen en dus krijg je een goed beeld wat er in het boek te vinden is.

claire-4

Naast kleding staan er ook een hoop accessoires in het boek, zoals dit tunisch gehaakte ruitjeskussen.

claire-5

Het moge duidelijk dat dit boek natuurlijk mee naar huis moest, haha!

claire-6claire-2

Zoals we eerder al zeiden, was er nog meer om te vieren. Namelijk de ByClaire agenda die is uitgekomen en de acht nieuwe kleuren van het softmix garen. Op de signeertafel lagen er allerlei projecten uit Claires eerdere boeken, maar stond ook een schaal met de nieuwste bollen.

claire-7

Na de boeken was het tijd om ons ‘boodschappenlijstje’ af te werken, haha! Zo wilden we graag het boek van Jip by Jan meenemen en hadden we nog wat kleuren katoen nodig. Ook ‘Klein Haakgeluk’ en ‘Haakgeluk 2’ namen we mee. Die hadden we nog niet, maar die konden we gelijk laten signeren.

claire-17

Na het afrekenen liepen we de trap af naar het achterste gedeelte van Echtstudio. Dit was eigenlijk dé hotspot van de fair. Naast de kasten vol bolletjes kon je er een stukje taart pakken, kleding shoppen bij webwinkel ‘Hippest Fashion’ en je boek(en) laten signeren.

Het was een gezellige drukte bij Echtstudio en tijdens het wachten op de handtekening komen we ook nog een aantal Instagrammers tegen. Het is erg leuk om elkaar naast online ook een keer offline te ontmoeten. Gezellig!

claire-11Het is erg leuk om een praatje te maken met de ontwerpers van haakboeken. Claire hebben we ooit heel kort ontmoet op de KreaDoe, maar dit keer was er wat meer de tijd voor een praatje. En natuurlijk moesten we nog even op de foto met haar!

Gadget

Misschien weten jullie al dat Haakheld Sharina voor haar studie journalistiek graag radio interviews houdt, video’s maakt en teksten schrijft. Dit keer had ze haar nieuwste gadget bij: een 360-graden camera. Die heeft ze middenin de bak met bolletjes softmix gezet terwijl Claire de boeken van een handtekening voorziet.

Alles om de camera heen wordt vastgelegd. Natuurlijk staan Claire en wij erop, maar ook de cameraman van lerenhakenenbreien.nl kon er niet aan ontkomen, haha! Kijk je mee? Door met je vinger of muis over de afbeelding te ‘scrollen’ kun je om je heen kijken.

 

Moest je de ByClaire Fair helaas missen? Niet getreurd! Op zaterdag 24 september is de laatste editie van de fair in Baarn. Klik hier voor meer informatie.

Groetjes,

haakhelden

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s