Nieuws

Haaknieuws over Mr. Cey

Mr. Cey zit niet stil. Dat wisten we natuurlijk al. Tijdens ons bezoek aan Pera & Pasha in Pijnacker kregen wij al het eerste nieuwtje te horen: een nieuw garen. Maar dat is niet het enige nieuws. Lees snel verder om meer te weten te komen!

haaknieuwslogo

We wisten dat er een nieuw garen zou komen van Mr. Cey. Hij heeft al katoenlijn voor naald 2,5 – 3 mm, maar nu komt er een ander katoen bij. Wij wisten nog niet alle details, maar eindelijk heeft Pera & Pasha het bekend gemaakt! Mr. Cey komt met een dunner katoen voor naald 2 mm!

mr cey cotton fine
Bron: Pera & Pasha

Vanaf media oktober liggen de bollen in de winkel. Ze hebben een gewicht van 50 gram en hebben een looplengte van 280 meter. Er komen tien verschillende kleuren. Je kunt de bollen al bekijken op de website van de wolwinkel, maar ook op de KreaDoe neemt de wolwinkel ze mee!

Nieuw boek

Knuffel Kussens haken is pas kort uit, maar Mr. Cey heeft alweer zijn derde boek aangekondigd. Het wordt een vervolg op ‘Hero en de draak’ in dezelfde stijl. Opnieuw komt er dus een voorleesverhaal en met haakpatronen.

Bron: Pera & Pasha
Bron: Pera & Pasha

Na het avontuur met de draak gaat Hero dit keer de magie van kerst ontdekken. Het verhaal heeft elf figuren en die staan allemaal uitgewerkt in een haakpatroon. Gelukkig komt het boek al bijna uit, want dan heb je nog genoeg tijd voordat het kerst is.

Op zaterdag 15 oktober signeert Mr. Cey in Pijnacker zijn boek tussen 11 en 16 uur.

Harvest Time

Wellicht heb je de nieuwe Crochet Along (CAL) al gezien. Een aantal weken geleden maakte Pera & Pasha de nieuwe deken bekend, maar eindelijk is ‘ie begonnen. Het patroon van de eerste week staat al sinds vorige week op de website!

Bron: Pera & Pasha
Bron: Pera & Pasha

 

Veel haakplezier!

Groetjes,

haakhelden

Advertentie

3 gedachten over “Haaknieuws over Mr. Cey”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s