Nieuws

Haakhelden vinden leuk: Magie van naald en draad

Wij zijn lid van Pinterest, zijn actief op Instagram en zijn lid van Facebookgroepen zoals Dutch Crochet Talent. Drie mooie manieren om inspiratie op te doen en jouw werk te delen, maar er is nog een manier. Op de KreaDoe ontmoette we Mirjam Peppelman. Zij richtte de nieuwe online community Magie van naald en draad op. Niet alleen willen we jullie kennis laten maken met deze site, maar we mogen ook een lidmaatschap van vier maanden weggeven! Lees dus snel verder ūüôā

magie van naald en draad

We willen jullie graag uit te leggen wat Magie van naald en draad is en wat je er allemaal kunt vinden. We hebben vier vragen bedacht en beantwoordt om jullie een eerste kennismaking te geven met deze online community.

Wat is Magie van naald en draad?

In het kort zouden we deze site zo omschrijven: Magie van naald en draad is een online community voor haken, breien en borduren waar je hulp en patronen kunt krijgen en inspiratie opdoet.

Wat kun je vinden op deze website?

Er zijn verschillende dingen op de community te vinden. Allereerst kun je er filmpjes van het magische team¬†vinden die haak-, brei- en borduursteken uitleggen en kun je er verschillende patronen vinden. Dan heb je magie van naald en draadhet kopje ‘community’ waar je allerlei dingen kunt vinden zoals:

 • PINspiratie. Je kunt een foto met omschrijving toevoegen en deze delen met andere
  creatievelingen. Je hebt drie categorie√ęn: haken, borduren en breien.
 • Creatief caf√© is het onderdeel waar je persoonlijke verhalen kwijt kunt die niet per s√© met haken, breien of borduren te maken hebben
 • Magie. Ook hier zijn weer drie categorie√ęn en hier kun je vragen stellen of beantwoorden.
 • Magische challenge is een maandelijkse wedstrijd rondom een thema waar je met jouw brei-, borduur of haakwerkje kans maakt op een leuke prijs.
 • Nieuws. Bij deze onderwerpen kun je nieuws rondom de community vinden of over de nieuwste boeken en tijdschriften.

Wat vinden wij leuk aan Magie van naald en draad?

Wij vinden het leuk dat je verschillende dingen kunt vinden op één plek. In deze community vind je patronen, filmpjes en gesprekken met andere hakers. Je deelt hier inspiratie en door het aanmaken van een profiel leer je anderen dus ook echt een beetje kennen. Het is dus heel persoonlijk. Het magische team reageert snel bij een vraag met een uitgebreide uitleg en/of filmpje zodat je weer verder kunt met je werkje. Dit alles bij elkaar vinden wij leuk aan Magie van naald en draad.

magie van naald en draad

Hoe kun je lid worden?

De feestdagen¬†komen er bijna aan en dus kun je een magische cadeaubon vragen voor in je schoen of onder de boom, maar je kunt je ook zelf aanmelden. Er zijn verschillende lidmaatschappen beschikbaar. Deze kun je hier vinden.¬†Er is een kennismakingsmaand waarbij de eerste maand ‚ā¨1,99 kost zodat je eerst kunt kijken of het wat voor jou is.

Winactie

magie van naald en draad

Maar Mirjam Peppelman heeft ook een magische cadeaubon beschikbaar gesteld voor jullie die wij mogen weggeven. Met de magische cadeaubon krijg je vier maanden toegang tot Magie van naald en draad! Hoe doe je mee?¬†Laat ons in een reactie op onze Facebookpagina (klik hier) weten wat jij zou delen op de community. Dat kan van alles zijn: een vraag, een foto, een patroon dat je leuk vindt of totaal iets anders. Laat ons weten wat jij zou delen als je lid was van de community! De winnaar maken we woensdag 23 november bekend via onze Facebookpagina ‘de Haakhelden! ¬†ūüôā

Groetjes,

haakhelden

Advertentie

3 gedachten over “Haakhelden vinden leuk: Magie van naald en draad”

 1. Hallo Haakheld(inn)en,
  Ik heb de site van “Magie van naald en draad” eens bekeken en het ziet er leuk uit, maar ik moet eerlijkheidshalve zeggen, dat ik het lidmaatschap van ‚ā¨ 9,99 per maand best duur vind. Vooral, omdat je zowat alles, wat zij te bieden hebben, gratis op internet kunt vinden. Denk aan: brei- en haakgroepen op Faceboek, Pinterest, Ravelry, prikpagina’s, YouTube, Drops Design, diverse blogs, enz. Nee, ik denk niet, dat ik daar lid van word, maar leuk, dat jullie er aandacht aan hebben besteed.
  Vriendelijke groeten, Cecile.

  Like

  1. Hi Cecile,
   Eerlijke comments kunnen wij altijd waarderen. Er zijn denk ik meer mensen zijn die een lidmaatschap te duur vinden of het nog niet waard vinden. Toch vinden wij het een mooi initiatief dat de kans moet krijgen om te groeien. Mocht je toch nieuwsgierig zijn geworden, kun je altijd meedoen aan de winactie! ‚ėļ
   Lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s