Patronen

Gratis haakpatroon ‘beter laat dan nooit’-muts

Haakheld Sharina haakte een warme muts voor de koude dagen. De echte winter is al op zijn retour, maar beter laat dan nooit. Dat is ook de naam die ze de muts heeft gegeven. Hieronder vind je meer informatie en het gratis haakpatroon!

phildar-muts-1

Het duurde lang voordat ik het juiste wolletje kon vinden. De kleur van mijn jas was niet erg makkelijk. Na lang zoeken kwam ik uit op het Phil Randonees in kleur 016. Ik had gelijk een beeld voor mijn ogen, maar kon niet het perfecte patroon vinden. Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan. Vandaag deel ik met jullie het patroon van de ‘beter laat dan nooit’-muts.  kun je vinden als PDF.


KLIK HIER OM HET PATROON TE DOWNLOADEN (PDF).


phildar-muts-3

Heb je vragen? Mail ons gerust naar: haakhelden@gmail.com. Via dit mailadres kun je ook terecht als je opmerkingen hebt over dit patroon. Heb je deze muts gehaakt? Laat het ons dan weten via onze Facebookpagina of per e-mail. 🙂

Veel haakplezier!

Lieve groetjes,

profielfoto

 

Advertentie

4 gedachten over “Gratis haakpatroon ‘beter laat dan nooit’-muts”

 1. Hey Sharina,
  Wat leuk dat je het patroon deelt. Dankjewel. Achja, beter laat dan nooit. Wij zeggen altijd op z’n Duits: Den nächsten winter kommt bestimmt. De volgende winter komt zeker. Nu heeft iedereen tijd genoeg om de muts te maken voor de volgende winter ;-).
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s