Patronen

Gratis haakpatroon Tunische Woltas

De Haakhelden hebben een hele leuke samenwerking gehad met de Kreafabriek. Haakheld Sharina ontving twee bollen Schachenmayr Soft & Easy om te testen en er iets mee te ontwerpen. Ze haakte deze ‘Tunische Woltas’. Het gratis haakpatroon kun je hieronder vinden!

 


KLIK HIER OM HET PATROON TE DOWNLOADEN (PDF).


Heb je vragen? Mail ons gerust naar: haakhelden@gmail.com. Via dit mailadres kun je ook terecht als je opmerkingen hebt over dit patroon. Heb je deze muts gehaakt? Laat het ons dan weten via onze Facebookpagina of per e-mail. 🙂

Veel haakplezier!

Lieve groetjes,

profielfoto

 

Advertentie

2 gedachten over “Gratis haakpatroon Tunische Woltas”

  1. Hi Lize,
   Graag gedaan en dankjewel! Er zitten veel foto’s in het patroon en misschien kun je met een klein lapje en eventueel een youtube filmpje ernaast oefenen op de steek. Elk begin is moeilijk tenslotte en vragen kun je altijd aan ons stellen 😊
   Lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s