Nieuws

Boeklancering ‘Alles is haken HOME’ van Saskia Laan

Het is alweer 1,5 jaar geleden dat ‘Alles is haken’ uitkwam van Saskia Laan. In de tussentijd heeft ze zeker niet stilgezeten en werkte ze aan het vervolg: ‘Alles is haken HOME’. Afgelopen zaterdag lanceerde ze het nieuwe boek bij Wolplein. We nemen je graag mee naar deze lancering.

Haakheld Sharina met Saskia Laan

In eerste instantie konden we er niet bij zijn. Op het laatste moment vielen er dingen in de agenda van anderen weg waardoor we alsnog in de auto konden stappen. Gelukkig maar, want we hadden het feestje niet willen missen. Rond half 12 kwamen we bij het Inspiratiecentrum aan.

Een eigen hoekje

Normaal gesproken zijn de lanceringen in de studio van Koffie&Wol. Daar waren nu honderden bolletjes voor de magazijnopruiming gestald. Helemaal voorin het Inspiratiecentrum lagen de kleurrijke projecten en zat Saskia op een knalroze bank te signeren.

We waren nog maar net binnen of we zagen de eerste bekenden al. Dat is ook zo leuk aan dit soort evenementen; de gezelligheid met de ontwerpster en alle andere haaksters die je daar ontmoet. Je wisselt inspiratie uit en bekijkt uiteraard ook elkaars winkelmandje. Je komt toch ook weer op nieuwe ideeën daardoor. 🙂

Leuk detail

Na het afrekenen van het boek konden we in de rij voor het signeren gaan staan. Ook daar gingen de gezellige praatjes gewoon weer door, haha! We hadden slechts enkele mensen voor ons en Saskia neemt altijd uitgebreid te tijd om met iedereen te kletsen. Ook zo leuk om dan meer te horen over het ontstaan van het boek en de projecten daarin.

De deken met zeshoeken en noppen in daar een goed voorbeeld van. Als je kijkt naar de deken zie je verschillende vlakjes met noppen die ‘uitwaaieren’ vanuit het midden. Maar als je de deken in één kleur haakt, krijgt het een ander effect. De noppen van twee vlakjes aan elkaar vormen samen namelijk een ruit. Echt een onwijs leuk detail!

Goodiebag met logo

Maar na het praten moest er natuurlijk ook een handtekening worden gezet. In het boek schreef ze: “Lieve Haakhelden. Tomeloos veel plezier! -xxx- Saskia.” Speciaal voor de boeklancering waren er van die organza tasjes bedrukt met Saskia’s pin-up logo. Naast het boek ging daar ook een uitschuifbaar schaartje en een centimeter in. Het werd echt een cadeautje!

Na een gezellige middag was het alweer tijd om op huis aan te gaan. Als je samen op pad gaat, is het altijd leuk dat je nog na kan praten in de auto. Dat is ook het moment om te bepalen wie het boek als eerste mee mag nemen, haha! Dit keer Haakheld Sharina.

Bij het doorbladeren van een home boek hoort natuurlijk ook een gezellig huis. Dus: hup kaarsjes aan, kop thee erbij en inspiratie opdoen.

Welke boeken staan er op jouw verlanglijstje? We zouden het leuk vinden om je antwoord te lezen in de reacties hieronder! 😀

Lieve groetjes,

De Haakhelden

Advertentie

8 gedachten over “Boeklancering ‘Alles is haken HOME’ van Saskia Laan”

 1. Wat een mooi verslag van een leuke dag. Welke boeken nog op mijn verlanglijstje staan? veel te veel. haha. In ieder geval: alles is haken home, kabels en structuren haken, meer kant haken, poetic crochet, workshop tunisch haken en nog veel meer. Gelukkig komt de decembermaand alweer dichterbij. En als je lid bent van de boekenclub (eci) krijg je na een tijd ledenkorting van 20 procent op bepaalde boeken. Dus shop ik vaak mijn boeken dan een stukje goedkoper :-D.
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Like

  1. Hi Emily,
   Dat is zeker een mooie verlanglijst. Met onze hobby is het altijd weer fijn als december eraan komt, haha! Wat een goede tip van de boekenclub, bedankt!
   Jij ook een fijne avond 😙

   Lieve groetjes,
   Haakheld Sharina

   Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s