Bezige vingers

De bezige vingers Monique #65 – Cadeaupotjes ijsjes

Deze week is het mijn beurt om een blog te schrijven en omdat de temperaturen echt zomers te noemen zijn gaan de ‘bezige vingers van Monique’ dit keer over ijsjes 🙂

Via Instagram had ik mij een tijdje geleden aangemeld voor een haakfeestje “Tussen Rotterdam en Dordrecht”. Dit soort feestje houdt in dat je met meerdere dames, die allemaal ook dezelfde hobby hebben namelijk haken en/of breien, een zeer gezellige middag hebt, waar bijna altijd geen steek gehaakt wordt haha! Er wordt vooral veel gekletst! Het is een instagrammeeting met dames die je vaak al kent of juist leert kennen.

Een kleine attentie als bedankje

Gebruikelijk is dan dat je een kleine attentie meeneemt voor degene die dit soort feestjes organiseert. Het vergt vaak toch de nodige voorbereiding en dan is het toch leuk dat je laat weten en het waardeert om erbij te zijn. Dit keer waren het drie dames die het samen hadden georganiseerd. Dus ook drie cadeautjes, maar wat geef je dan?

Steekmarkeerders

Het antwoord kwam al snel doordat ik op Instagram een berichtje voorbij zag komen van Maddy @maakhetff, die haar zelfgemaakte steekmarkeerders deelde. Ik heb ook al eens eerdere van die schattige steekmarkeerders bij haar besteld in de vorm van hondenpootjes. Maar deze ijsjes vond ik ook té gek vooral in dit jaargetijde. De bestelling kwam al snel per post binnen en ze had er speciaal voor mij persoonlijk een ijsje aan toegevoegd. Hoe lief is dát!♥ Ik gebruik ze zelf altijd en inmiddels heb ik al een aardige verzameling. Je kunt het bijna een collectors item noemen haha! Ze zijn er ook voor de brei sterren onder ons, dan zijn ze voorzien van een ringetje.

Dekseltjes omhaken

Bij de plaatselijke snoepwinkel kocht ik de “snoepijsjes’en toen ontstond tegelijk ook het idee om deze dan als cadeaupotjes te geven. Ik gebruikte hiervoor de overbekende glazen groentepotjes, waarvan ik de deksels omhaakte in dezelfde kleuren als je snoepjes. Tevens een fijn projectje om restjes garen een leuke bestemming te geven.

Inpakken

Het leuk verpakken van een zelfgemaakt cadeau is ook één van de dingen waar ik probeer aandacht aan te geven. Dit keer heb ik papieren cadeau zakjes bij de Hema gekocht. Met de labeltjes voorzien van een handgeschreven tekst en een strikje eraan maakt het geheel tot een leuk cadeau. De dames waren er blij mee en zelf heb ik een top middag gehad waar ik altijd een lange tijd van kan nagenieten!

Voor de website van Maddy, klik HIER

Gebruik jij steekmarkeerders of progresskeepers zoals ze ook wel genoemd worden? Ik zou het leuk vinden als je het mij laat weten in de reacties hieronder! 🙂

Lieve groetjes,

Haakheld Monique

Advertentie

2 gedachten over “De bezige vingers Monique #65 – Cadeaupotjes ijsjes”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s