Nieuws

Haakheld Monique bezoekt: Atelier Bonita-Loka

Afgelopen zaterdag bezocht Haakheld Monique een leuke winkel of liever gezegd een atelier en wel die van Bonita- Loka in Wagenberg. Het atelier vierde een feestje, omdat ze twee jaar open waren. In dit blog neem ik jullie mee naar binnen 🙂

Het bericht van het feestje kwam ik tegen op Instagram bij één van de dames die ik al een tijdje volg. Zij woont daar in de buurt en is kind aan huis in dit atelier. Des te meer reden om tegelijkertijd haar in het ‘echie’ te ontmoeten, haha! Maar ook omdat ik al zoveel van de winkel voorbij heb zien komen op de social media en ik dit feestje dus nog een extra een goede reden vond om in de auto te stappen.

Het was voor mij voor het eerst dat ik als Haakheld alleen op pad ging hihi.. Sharina moest helaas werken dus werd het een extra uitdaging voor mij hierover dus ook nog eens een blog te schrijven, haha! In de meeste gevallen doet zij dat altijd als we samen op pad gaan.

Tuimelaars

Gelijk bij binnenkomst word je al vrolijk door deze kleurrijke tuimelaars. Een eigen idee en ontwerp van eigenaresse Esther. Ik was al gelijk verliefd, haha! Deze grotere versie heeft ze speciaal ontworpen voor de aankomende beurzen waar ze vertegenwoordigd zal zijn. Zoals de Knit & Knot beurs in Tilburg en de KreaDoe in Utrecht. De haakpakketten van deze grote versie zijn momenteel nog in ontwikkeling.

De kleinere versies van de tuimelaars zijn al wel verkrijgbaar als compleet haakpakket. Op mijn weg naar Wagenberg zat ik mijzelf te bedenken dat ik momenteel nog niet echt weet wat voor nieuwe wolletjes ik zal aanschaffen. Maar ik denk dat jullie nu wel snappen wat er in mijn tas mee terug ging, haha! Maar ze zijn ook écht zo schattig dat het ook nog eens heel moeilijk was om een keuze te maken 🙂

Atelier

De eigenaresse Esther houdt zelf van allerlei vormen van creativiteit. Je vindt dan ook allerlei gezellige hoekjes in dit atelier voor ieder wat wils. Heel overzichtelijk in mooie kasten en tafels in de kleur wit, zodat alle kleurtjes eruit knallen. Er is een aparte hoek voor de stofjes met diversen fournituren, een borduurhoek en een kraaltjes hoek.

Wolletjes

En dan is er natuurlijk nog de wolletjes kant. Je treft er diversen bekende merken aan zoals Langyarns (onder andere Wooladdicts), Phildar, Scheepjes, Yarn & Colours, maar ook de katoentjes van Schachemeyer waar ik persoonlijk ook altijd heel blij van word 🙂 Het bezoekje aan dit gezellige atelier was het ritje meer dan de moeite waard en ik ga zeker nog een keertje terug mét Haakheld Sharina.

Bedankt Esther voor je gastvrijheid en je warme ontvangst. Leuk dat ik foto’s mocht nemen voor dit blog 🙂

Het is zeker de moeite waard om dit atelier te bezoeken! Bonita-Loka aan de Vogelstraat 23 in Wagenberg. Meer informatie en openingstijden kun je vinden op de website

Ben jij wel eens bij Bonita-Loka geweest?

Lieve groetjes,

Monique

Advertentie

2 gedachten over “Haakheld Monique bezoekt: Atelier Bonita-Loka”

  1. ik word altijd zo vrolijk van jullie blogs.tevreden van binnen. ik brei/borduur niets.het lezen en kijken geeft mij innerlijke rust….
    ga gewoon zo door a .u.b.
    veel liefs, Saskia

    Geliked door 1 persoon

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s