Nieuws

YLA Box 38: Als het weer kan dan…

De maand vloog voorbij en voor ik het wist was er alweer een nieuwe YLA Box onderweg! Dit keer is het thema ‘Als het weer kan dan…’. Het is voor het eerst dat een ontwerper voor een tweede keer een patroon ontwerp voor de box. De eer is aan ‘Haak maar aan bij SAS’.

Deze maand deed mijn box er verrassend snel over. Vorige keer heb ik bijna een weke moeten wachten. Dit keer kwam de pakketbezorger de dag na het verzenden al! Vol spanning maakte ik de doos open. Dit keer worden we begroet met een ‘Oh Yeah’-sticker.

Een goed gevulde box kwam tevoorschijn achter het vloeipaper. Laten we beginnen bij het allerbelangrijkste: het haakproject. Dit keer gaan we dus aan de slag met een tas. We zagen op de illustratie in de aankondiging het poppetje Ruby in een winkelwagen. Als het weer kan dan…gaan we wol shoppen!

Haakproject en garen

Haak maar aan bij SAS is bekend van haar ontwerpen met Bobbiny. We hebben eerder als eens mandjes gehaakt. Ook dit keer is het garen Bobbiny Junior 3 mm. Een vrij pittig garen voor de tapestry techniek, maar de tas zal absoluut erg stevig zijn.

In de tas zit een motief verwerkt in twee kleuren. Sasja heeft gekozen voor Pearl en Blush. Ze liggen wat dicht bij elkaar, maar daardoor krijg je wel een mooi subtiel resultaat. De bijpassende haaknaald is 9 mm. Ik ben heel erg benieuwd hoe ik dit project ga ervaren!

De goodies

Dit keer zitten er aardig wat extraatjes bij. Te beginnen bij een terugkerend item: de steekmarkeerder. Dit keer is het een levensboom. Het bedeltje was best klein waardoor ik het niet goed op de foto kreeg, maar hij is erg mooi. Ook zit er elke maand thee met wat lekkers bij van TeaTag. Dit keer is het een Vanilla Pink smaak met Orange chocolaatjes.

Dan komen we bij de goodies van deze box. Deze zaten leuk ingepakt in een cadeauzakje. Allereerst een label die je op de tas kan vastmaken als afwerking. Leuk! Als tweede zit er een klein portemonneetje bij van vilt. Handig voor steekmarkeerder of wat muntgeld. Hij voelt erg stevig aan.

Tot slot een blanco notitieboekje met een omslag van kurk. De bladzijdes zijn afwisselend wit en bruin. Ik ben gek op boekjes en schriftjes en daarom super blij met dit cadeautje.

De volledige inhoud en waarde

Op het overzicht van de inhoud wordt de totale waarde weergegeven. Dit keer is de waarde van de box €42,60. Graag zet ik nog even de volledige inhoud op een rijtje:

  • 1 Streng Bobbiny Junior 3 mm in de kleur Blush
  • 1 Streng Bobbiny Junior 3 mm in de kleur Pearl
  • Patroonboekje met het haakpatroon
  • Haaknaald 9 mm
  • Handgemaakte steekmarkeerder: levensboom
  • Houten label voor de tas
  • Thee van TeaTag: Vanilla Pink met Orange chocolade
  • Vilten portemonneetje
  • Notitieboekje van kruk
  • Mini Macramé patroontje voor een hart

Voor nu gaat het project nog even de kast in. Ik ben druk bezig met het haken van een babydekentje in opdracht. Misschien bewaar ik het project voor de zomervakantie. Ik ben er nog niet over uit. Maar ik denk niet dat het super lang op zich zal laten wachten, haha!


Heb jij al eerder tapestry gehaakt? Ik hoor graag jouw tips! Deel ze met mij en met anderen in de reacties hier beneden!

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s