Nieuws

Cute Crochet Box 25: Sprookjes

Er was eens… Een van mijn favoriete zinnen als klein meisje. Dit keer is het thema van de Cute Crochet Box ‘Sprookjes’. Ik stond daarom echt te stuiteren toen ik de melding kreeg dat de bezorger onderweg was. In dit blogbericht neem ik je weer mee tijdens het uitpakken en laat ik je de gehele inhoud zien!

Een maand geleden liet ik jullie voor het eerst de inhoud van de Cute Crochet Box van CuteDutch zien. Ik heb de haakbox toen ook vergelijken met de YLA box. Lees hier het blogbericht terug.

Sprookjes kan natuurlijk van alles zijn, maar ik wist bijna zeker dat dit een schot in te roos zou zijn. En nu ik dit schrijf, kan ik je zeggen: het is echt een mega tof project! Dus de hoogste tijd om je mee te nemen tijdens het uitpakken.

Uitpakken

De allereerste blik op de inhoud! Als eerste kwam ik het gratis patroon tegen dat wordt meegezonden bij bestellingen. Deze krijg je dus ook bij de box en is een leuk extraatje.

Het garen

We beginnen bij de bolletjes garen. Het zijn er een heleboel in een mooi roze kleurpallet. Echt op slag verliefd!

Het haakproject

Dit beeld verraadde nog niets. Het patroon zit altijd in een bruin zakje zodat het nog even een verrassing blijft.

Er zit tule in, veiligheidsoogjes en elastiek. Dus het zal een amigurumi worden. Ik vind dit altijd een heel spannend moment, haha!

Oh wauw! Ik had er echt geen woorden voor, want dit elfje is echt zo mega schattig! Ik had niet zo vaak poppetjes, maar voor dit lieve elfje maak ik direct een uitzondering. Wat een prachtige kleuren, een lief rokje en die leuke krulletjes in het haar. Jep, direct verliefd!

Cadeautjes

Naast het zakje zat er ook een digitale toerenteller in de haakbox. Deze zit in een stevig doosje met houder. Je drukt niet per ongeluk op het knopje, hij voelt stevig aan, heeft een LED optie voor de donkere avond. Al met al een leuke gadget die ik zeker ga gebruiken!

Maar ik moest even goed kijken wat die gouden munt was. Ik heb geen kinderen dus soms valt het ‘kwartje’, of muntje in dit geval, niet gelijk. Dit keer zat er een overzicht van de inhoud bij waar ik op kon spieken. Het is een feeënmunt die je kunt geven als je kindje een tand verliest. Dus die ga ik nog even bewaren voor in de toekomst!

De hele inhoud op een rijtje

Tijd om even de gehele inhoud van de Cute Crochet Box op een rijtje te zetten, inclusief de waarde.

 • 2 Bollen Durable Coral in de kleur Pale Pink (2192)
 • 3 Bollen Durable Coral Mini in de kleur Sand (2208) – 20 gram per bol
 • 1 Bol Durable Coral in de kleur Raspberry (228)
 • 1 Bol Durable Coral Mini in de kleur Light Pink (203) – 20 gram per bol
 • 1 Bol Durable Glam in de kleur Flamingo Pink (229)
 • 1 Bol Durable Glam in de kleur Ivory (326)
 • Rol witte tule
 • Veiligheidsogen
 • Elastiek
 • Feeënmunt
 • Toerenteller
 • Patroonboekje

Een goed gevulde box! Dit keer zat er, zover ik weet, voor het eerst een overzicht bij van de inhoud inclusief de waarde. Zelf vind ik zo’n overzicht erg fijn en vind ik het prettige toevoeging. Niet alleen om te checken of je alles hebt, maar ook om bij het patroon te stoppen. Als ik niet gelijk aan een project begin, kan ik later alle kleuren makkelijk terugzoeken.

En dan tot slot de waarde van het pakket, want ook die staat erop vermeld. De 25ste Cute Crochet Box heeft een totale waarde van: €40,20.

Gelijk beginnen of mee op vakantie?

Ik heb nog even getwijfeld of ik het project bewaar voor de zomervakantie. Het kussen uit de vorige box gaat sowieso mee. Dit weekend rondde ik een ander project af en ben ik direct begonnen. Ik kon het niet laten! Mocht ‘ie nog niet klaar zijn voordat ik op vakantie ga, dan gaat Elf Eva gewoon mee om er verder aan te haken!

Wil je Elf Eva ook haken? Je kunt de Cute Crochet Box, ook na de onthulling van de het proect altijd nabestellen. Je vindt de box door hier te klikken.


Mijn favoriete sprookje is denk ik Assepoester als staat Sneeuwwitje ook erg hoog. Wat is jouw favoriet? Ik vind het super leuk als je het hieronder in de reacties deelt!

Lieve groetjes,

Haakheld Sharina

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s