Bezige vingers

De bezige vingers Monique #10 – Posttas

Er zit weer een haakweek op! Elke week laat één van de haakhelden zien waar zij mee bezig is geweest. Deze keer laat Monique haar werkjes zien.

AHSHOPTAS  PTT 1

AH Shop tas nr. 6

Soms denk ik wel eens: Zal ik de nacht er ook maar bij pakken om te haken? Een dag is zo om en ik wil nog zo veel. Maar dat kan natuurlijk niet hè?! Dus ik ga maar gewoon door met waar ik mee bezig was. Alhoewel dan moet je niet teveel op pad zijn en nieuwe dingen tegen komen, haha!

Zoals jullie waarschijnlijk wel gelezen hebben in de bezige vinger#10 van Haakheld Sharina wilt zij ook graag leren naaien en kleding leren maken. Ik heb zelf heel veel kleding gemaakt vroeger voor de kids en mijzelf en heb destijds drie jaar cursus gehad. Maar dat is toch alweer even wat jaartjes geleden. Het is super leuk om dit samen weer op te pakken!

Toen wij op pad gingen om een stofje te kopen voor het eerste naaiproject zag ik daar het bekende ‘PTT’ stofje liggen. Oh, oh ik was natuurlijk gelijk verliefd op dit stofje, want wilde vanaf het begin al een AH tas in deze kleuren maken. Daarna zijn we snel op zoek gegaan naar een wolletje in dezelfde kleur. En ja hoor, mijn nieuwe project was geboren: een AH shop tas in de ‘PTT’ kleuren. Dit is nu mijn tas nummer zes dus ik mag nu wel spreken van een tassen ‘haaktic’ haha!

AHSHOPTAS  PTT 2

Ik gebruik hiervoor de Scheepjes Roma:

– Beige nr. 1413

– Rood nr. 1616

– Blauw nr. 1552

– Wit nr. 1614

Dit alles met haaknaald nr 3,5 mm.

Het is acryl en daarom ook zeer geschikt om een tas te haken. Ik moet alleen de hengels nog haken en de tas en de voering in elkaar zetten. Wanneer de tas helemaal klaar is zal ik daarvan foto’s plaatsen op onze facebookpagina.

 

Wat is jouw ‘haaktic’?

 

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

2 gedachten over “De bezige vingers Monique #10 – Posttas”

    1. Gelukkig dat ik niet de enige ben Wendy haha..Bedankt voor je reactie en compliment! Altijd leuk om te horen.Groetjes Monique

      Like

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s