Nieuws

Haakhelden vinden leuk: Crochet Alongs (CAL)

Crochet Along, of CAL in de haaktermen, is een project waarbij je regelmatig stukjes van het patroon krijgt. Samen met andere hakers deel je ervaringen, tips en de resultaten. De afgelopen tijd zijn er weer twee hele leuke CAL’s gestart!

Bron: www.ktandthesquid.com

KT and the Squit

Over heel de wereld organiseren hakers CAL’s. Regelmatig zie je dat je dan een deken haakt, zoals bijvoorbeeld CAL 2015 en Lily Pond Blanket. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Zo heeft bijvoorbeeld wolmerk Scheepjes dit jaar een omslagdoek als eindproduct

Geen zin in een deken, maar wel in een CAL? KT and the squit heeft half augustus de voorbereidingen online gezet. Misschien ken je deze site niet, maar het is een Engelstalig blog met heel veel mooie patronen. Bij deze CAL haak je een vest. Handig voor de winter!

Bron: www.ktandthesquid.com

Aansluiten kun je nog steeds, want qua patronen zijn ze op de helft. De patronen en schema’s kun je vinden op: www.ktandthesquid.com en aansluiten kun je via de Facebookgroep: KLIK HIER!

Kerst en vintage deken

Deze Crochet Along heb je misschien al wat meer over gehoord. Het wordt georganiseerd vanuit de winkel Pera & Pasha. Zij hebben een deken ontworpen. Nu denk je misschien: alweer een deken? Deze CAL heeft een speciaal tintje.

Copyright by: www.perapasha.nl

Er is één patroon waar dus elke keer een stukje van bekend word, maar je kunt er een vintagestyle deken van haken, maar als je groen, rood en wit gebruikt krijg je een kerst uitvoering. Je haakt dan nog wel extra kerstdetails als je kiest voor de kerstdeken, maar het is één patroon.

Vorige week is het eerste patroon online gekomen op: www.perapasha.nl. Aansluiten bij de Facebookgroep kan ook: KLIK HIER!

 

Heb jij wel eens meegedaan aan een CAL?

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

3 gedachten over “Haakhelden vinden leuk: Crochet Alongs (CAL)”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s