Nieuws

Haakhelden vinden leuk: Brei- en Haakdagen in Tilburg

Tilburg staat bekend als textielstad van het Zuiden. Deze stad heeft al een heus textielmuseum, maar het wordt nog beter. Op 18, 19 en 20 maart zijn de eerste Knit&Knot Brei- en Haakdagen in de Koepelhal. 

KI1601_25559943_Full

Haakheld Sharina heeft ruim drie jaar in Tilburg gewoond en wij komen nog altijd  graag in ‘Tilly’. Dus voor ons is het extra leuk dat dit evenement eraan komt. Deze beurs is dus gericht op breien, haken en borduren. Dat betekent dat de Koepelhal een keigroot walhalla aan wol wordt in dat weekend. Dit zeggen de organisatoren er zelf over:

“In de Textielstad van het zuiden ontmoeten klassieke breiers en hakers verrassende nieuwkomers in alles wat met draden te maken heeft. Haken en breien is de basis, maar ook het verwerken van materialen zoals vilten, spinnen, verven en afgeleiden daarvan komen ruimschoots aan bod.

Variatie vormt de rode draad bij KNIT&KNOT. Er zijn heel veel stands met een keur aan materialen, technieken en inspirerende ideeën en trends voor mode, kleding, woonaccessoires e.d. Daarnaast worden er interessante workshops georganiseerd en staan alle bloggers, vloggers en de brei- en haakexperts van KNIT&KNOT de bezoekers met al hun raad en draad bij!”

Klinkt heel erg goed. Ander pluspunt: 18, 19 en 20 maart valt in het weekend. De locatie is ook erg goed gekozen, want de Koepelhal ligt direct achter het centraal station. Dus als je volle tassen hebt, hoef je niet ver te sjouwen. Ook het centrum is heel erg dichtbij. Je kunt er dus een leuk dagje uit van maken.

LOGOKnitEnKnotDEF-CMYKdatum16-01-1

Even nog wat praktische informatie. De beurs is op 18, 19 en 20 maart van 10 tot 17 uur. De Koepelhal bevindt zich aan NS plein 5014 in Tilburg. Een kaartje kost in de voorverkoop 7 euro, maar voor de echte ‘diehard’ hakers/breiers zijn er ook twee- of driedaagse passe-partouts te koop. Meer informatie kun je vinden op: www.knitenknot.nl

 

Naar welke beurs ben jij voor het laatst geweest?

Groetjes,

haakhelden logo

Bron beeldmateriaal: Knit&Knot organisatie

Advertentie

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s