Inspiratie

Haakhelden vinden leuk: paaspatronen

Nog een paar weken tot het Pasen is. Niets leukers dan lekker haken voor deze dagen. Daarom hebben wij vandaag een lijstje met 9 paaspatronen zodat jij wat inspiratie op kan doen!

PAASHAAS 2

1. Paashaasje Wolplein (gratis, NL)

Haakheld Monique heeft dit patroon al voor jou uitgeprobeerd en wat is het een dotje geworden, hè? Je haakt twee lapjes voor het lijf en zet deze later aan elkaar. Je vult het lijfje iets op en haakt de oren. Klik HIER om naar het patroon te gaan.

2. Paaskipje (gratis, ENG)

Petals to Picot heeft dit kleine kipje ontworpen. Deze staat natuurlijk enorm leuk op tafel tijdens het paasontbijt. Klik HIER om naar het patroon te gaan.

PAASHAAS TESSA WOLLYTOONS 2015

3. Hazen van Woolytoons (kooppatroon, NL)

Dit patroon kost iets meer tijd, maar dat is het ook zeker waard. Haakheld Monique haakte vorig jaar deze schatjes en ze zijn inmiddels ook weer uit de doos gekomen. Deze hazen staan alvast te schitteren op de schouw. Het patroon is van Woolytoons en kost €3,95. Klik HIER om naar het patroon te gaan.

4. Eiermandje van Echtstudio (gratis, NL)

Wolwinkel Echtstudio en Tessa van Riet-Ernst hebben dit eiermandje ontworpen. Tijdens het paasontbijt de eieren op deze manier serveren is toch leuker dan op een bordje. Klik HIER of HIER om naar het patroon te gaan.

5. Kippen die jouw eitjes warm houden (gratis, ENG)

Deze kippen zijn ontworpen door Corinne Frieden. De kippen zijn hol van binnen en kun je over een gekookt ei heen zetten. Leuk voor de visite, maar het is natuurlijk ook een goede verstopplek. Klik HIER om naar het patroon op Ravelry te gaan.

6. Plat konijntje (gratis, ENG)

Love the blue bird heeft deze platte konijntjes bedacht. Ze zijn snel om te maken. Het patroon is erg duidelijk door de vele foto’s. Like! Klik HIER om naar het patroon te gaan.

7. Muts voor eitjes (gratis, ENG)

Pasen is de periode van de eieren. Je kunt je eieren serveren in het eiermandje van Echtstudio, maar Yvonne Eijkenduijn bedacht deze schattige mutsjes. Klik HIER om naar het patroon te gaan.

8. Eitje voor in de paastak (gratis, NL)

Oké, dit is het laatste ei-gerelateerd patroon dat we met jullie delen, beloofd haha! Atelier Valerie heeft dit gemaakt. Het is gehaakt om een plastic ei heen. Klik HIER om naar het patroon te gaan.

9. Konijntje pluis (gratis, NL)

Naast het kooppatroon van Snuf het konijn heeft Stip en Haak ook een gratis konijntje. Ook erg leuk om in het huis te zetten of aan de paastak te hangen. Klik HIER om naar het patroon te gaan.

 

Zo, dat waren negen leuke paaspatronen. Wij zijn benieuwd: wat haken jullie voor de Pasen?

Groetjes,

haakhelden logo

Advertentie

2 gedachten over “Haakhelden vinden leuk: paaspatronen”

Hieronder kun een reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s